Bir anda dünyanın en zengin adamı oldu ama...

Bir anda dünyanın en zengin adamı oldu ama...

DÜNYA Haberleri

Banka hesabına 312 milyar dolar yatan Rus genci Timur Fatkullin, kendisini dünyanın en zengin kişisi yapan hatayı bankaya bildirdi.

Rusya'da özel bir bankanın yaptığı hata, kısa süreliğine de olsa Rus bir gencin dünyanın en zengin kişisi olmasını sağladı. Gencin hesabına yanlışlıkla 300 milyar dolar yatırıldı.Rusya'nın Çelyabinsk şehrinde yaşayan 26 yaşındaki Timur Fatkullin, internet hesabını kontrol ettiğinde gözlerine inanamadı. Çünkü hesabında 9 999 999 999 999 Ruble 99 kapik yaklaşık 312.5 milyar dolar para olduğu yazıyordu.Yerel basınına konuşan Fatkullin, hesabındaki parayı gördüğünde sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadığını ifade etti. Şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra, özel bankayı aradığını ve yetkililere olayı bildirdiğini belirten Fatkullin, daha sonra bankanın hesabını dondurduğunu söyledi.Parayı çekip harcamayı aklından bile geçirmediğini ifade eden genç, hesabı görür görmez teknik bir hata olduğunu anladığını da sözlerine ekledi.
(Haber7)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...