Fenerbahçe Ülker kabustan uyanamıyor!

Fenerbahçe Ülker kabustan uyanamıyor!

SPOR Haberleri

THY Euroleague ilk turunda 10'da 8 yapan Fenerbahçe Ülker, TOP16 turu üçüncü maçında Unicaja Malaga'ya 89-75'lik skorla mağlup oldu.

THY Euroleague 'de sezona 8 galibiyet 2 mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe Ülker, TOP16 E Grubu ilk iki maçında Olympiakos ve Barcelona'ya boyun eğmişti. Bu gidişatı değiştirmek isteyen temsilcimiz, Unicaja Malaga 'ya konuk oldu. Maçı kazanma noktasına getiren sarı-lacivertliler son çeyrekte İspanyol rakibine karşı koyamadı ve parkeden 89-75 mağlup ayrıldı. Unicaja'da Zoran Dragic 24, Ryan Toolson 12 sayı ile galibiyetin mimarı olurken temsilcimizde Melih Mahmutoğlu 19, Kleiza 17, McCalebb 16 sayı ile oynadı.
nbsp;
Maçta ilk sayılar Unicaja Malaga'dan geldi. Malaga, seyircisi karşısında skor üstünlüğünü elinde tutsa da Fenerbahçe Ülker rakibinin ensesinden düşmedi. Özellikle eski takımına karşı ilk kez forma giyen Luka Zoric ve Bo McCalebb ile sayılar üreten temsilcimiz, çeyreği 19-19 eşitlikle tamamladı.

İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan taraf bu kez Fenerbahçe Ülker olurken skor takibini yapan taraf Unicaja oldu. Ev sahibi takım skor dağılımını iyi yaparken Fenerbahçe Ülker'de Linas Kleiza'nın üst üste üçlükleri temsilcimizi önde tuttu. Çeyreğin sonunda da oyun kontrolünü İspanyol rakibine kaptırmayan Obradovic'in öğrencileri devreyi 39-37 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe Unicaja Malaga etkili başlasa da Melih Mahmutoğlu duvarına tosladı. Genç oyuncu, 13 sayı bulduğu çeyrekte deplasmanda takımını sırtlayan isim olurken Bo McCalebb'in de bireysel performansı Fenerbahçe Ülker'i oyunun hakimi yaptı ve temsilcimiz son on dakikaya 66-62 önde girdi.

Fenerbahçe Ülker son çeyrekte hücumlarda üst üste top kayıpları yaparken bunu iyi değerlendiren Unicaja Malaga, Zoran Dragic ve Ryan Toolson skoru eline geçirdi ve farkı 12'ye kadar çıkardı. Son dakikalarda savunmada da kırılgan yapıya bürünen sarı-lacivertli temsilcimizin çabaları sonuç vermeyince Unicaja Malaga maçı 89-75 kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ülker 3. haftayı da mağlubiyetle kapatırken Unicaja 2. galibiyetine ulaştı.

Temsilcimiz gelecek hafta İstanbul'da Panathinaikos'u konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...