Tayfur Havutçu: Adalet yerini buldu

Tayfur Havutçu: Adalet yerini buldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, Yargıtay kararından sonra kısa bir açıklama yaptı.

Havutçu, "Gerekçeli kararı gördük, herhangi bir sıkıntı yok. Adalet yerini buldu. Hocalık yapmamda zaten bir sakınca yoktu. Bu kararla birlikte şimdi önümüzü daha net görüyoruz. Karar Beşiktaş camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.
AVUKATLAR: "ADALI VE HAVUTÇU'NUN KARARI BOZULDU"
Yargıtay, Beşiktaş Eski Yöneticisi Serdal Adalı ve teknik adam Tayfur Havutçu'nun cezalarını bozdu. Karar ile ilgili NTV Spor canlı yayınına bağlanan Adalı ve Havutçu'nun avukatları kararı yorumladı. Serdal Adalı hakkında verilen mahkumiyet kararının Yargıtay tarafından bozulduğunu söyleyen avukat Ömer Durak, "Daha önce yaptığımız temyiz itirazlarımızın yerinde bulunmadığı ancak sanığın lehine uygulanması gereken cezanın ertelenmesi ile ilgili bölümün yeterince tartışılıp, değerlendirilmediği için cezanın bozulmasına karar verilmiştir" dedi.
"MAHKEMEYE YENİDEN BEYANDA BULUNACAĞIZ"
Durak, "Bu karar Adalı hakkında verilen cezanın yerinde olmadığına dair bir karardır. Bizde bu karar doğrultusunda gereken hazırlıklarımız yapacağız. Mahkemeye tekrardan beyanda bulunacağız" şeklinde konuştu.
"UEFA BEKLEMEYE DEVAM EDECEKTİR"
UEFA açısından da konuyu değerlendiren avukat Ömer Durak, "UEFA beklemeye devam edecektir. Beklemesinin nedeni yerel mahkemenin verdiği kararın kesinleşip kesinleşmediği ile ilgiliydi. Karar kesinleşmedi, bozuldu. UEFA'nın tüm yargı yolları kapandıktan sonra kendi disiplin veya yargılama usulünü gerçekleştirecektir" şeklinde konuştu. (Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...