Hangi maçlarda şike yapıldı? İşte o liste

Hangi maçlarda şike yapıldı? İşte o liste

SPOR Haberleri

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Şike Davası'nda 'Kısmen onama ve kısmen bozma' kararı verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in cezası onandı. Aziz Yıldırım'ın birden fazla maçta şike ve teşvik primlerinden suçları onandı. Bu kararın ardından Aziz Yıldırım hapis yatacak.
7 MAÇTA ŞİKE VE TEŞVİK VAR
Yargıtay, Manisaspor-Trabzonspor, Bursaspor-İstanbul BŞB, Gençlerbirliği-Trabzonspor, Fenerbahçe- Kasımpaşa, Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Eskişehirspor-F.Bahçe, Diyarbakırspor-Giresunspor maçlarına ilişkin şike yapıldığına ilişkin yerel mahkeme kararını da onadı.
KARARLAR OY BİRLİĞİYLE
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 85 sanıklı şike dosyasındaki onama, bozma ve düzelterek onama kararlarının tamamını da oy birliğiyle aldı. 50 sayfalık karar metninde suçların ve delillerin değerlendirmesi tek tek yapıldı. Yargıtay, yerel mahkeme tarafından verilen cezaları bütün hükümlüler hakkında ayrı ayrı değerlendirdi. Yapılan lehe ve aleyhe temyiz başvurularının tamamı da Daire, tarafından incelenerek karara bağlandı. nbsp;Onama kararı uyarınca Aziz Yıldırım'ın toplam 6 yıl 3 aylık mahkumiyet kararı kesinleşmiş oldu. Yargıtay'ın kararı uyarınca Aziz Yıldırım, yeniden cezaevine girecek. Aziz Yıldırım bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...