Taksim'deki internet eyleminde 'voleybol' oynadılar

/ Kaynak: AA
Taksim'deki internet eyleminde 'voleybol' oynadılar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim'deki izinsiz gösteri yapan ve dağıldıktan sonra İstiklal Caddesi'nde tekrar toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti.

Taksim 'de "torba tasarı"daki internet le ilgili düzenlemeleri protesto amacıyla izinsiz gösteri yapmak isterken dağıtılan ve İstiklal Caddesi'nde tekrar toplanan gruba polis müdahale etti. İlk müdahale sonrası Beyoğlu'nun ara sokaklarına dağılan gruptakiler, kısa bir süre sonra İstiklal Caddesi'nde tekrar toplanarak, Cumhuriyet Anıtı'na yürümek istedi. Gruptakileri dağılmaları yönünde uyaran Çevik Kuvvet ekipleri, eylemi sürdüren göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Bunun üzerine ara sokaklara kaçan göstericiler, polise taş ve şişe attı.

Bu arada, Galatasaray Lisesi önünde TOMA'larla önlem alan polis ekiplerinin karşısında bir grup genç voleybol oynadı. Çevredeki bazı vatandaşlar da alkışlarla gruba destek verdi. Polisin, Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve Galatasaray Lisesi çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor.
Taksim'deki internet eyleminde 'voleybol' oynadılar

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...