Asker çekiliyor! Milli saraylar polise emanet

Asker çekiliyor! Milli saraylar polise emanet

GÜNDEM Haberleri

Milli saraylarda asker dönemi bitiyor. Çarşamba TBMM'ye gelecek yönetmelikle sarayların güvenliği polise emanet.

TBMM Başkanlık Divanı önemli gündem maddelerinde yönetmelik düzenlemesine gidiyor. Milli Saraylarda, mecliste olduğu gibi özel güvenlik birimleri ve polisin görev yapmasını öngören yeni yönetmelik hazırlanacak. Toplantıda, Meclis'te bomba imha ve inceleme büro amirliği kurulması yönündeki öneri de değerlendirmeye alınacak. TBMM Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda, Başkalık Divanı ilk olarak, Senegal Meclis Başkanı, Romanya Temsilciler Meclisi Başkanı ve Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması'nın Türkiye'ye davet edilmeleri yönündeki öneriyi görüşecek.

YURTDIŞINA UZMAN GİDECEK
Divan'da yasama uzmanlarının yurtdışı eğitimine gönderilmelerini sağlayacak düzenlemeler de ele alınacak. Yapılan değerlendirmeyle dört uzman eğitime gönderilecek. Divanda ayrıca Sayıştay'ın, 2013 yılı harcamalarının dış denetimi için komisyon oluşturulmasına ilişkin önerisi de değerlendirmeye alınacak. nbsp; nbsp;

YALOVA TERMALİ'NE BAKIM
Başkanlık Divanı'na sunulan raporda; Meclis'e ait sosyal tesislerden bazılarının zarar ettiği ortaya çıktı. Yalova Termal Tesisi'nin restore edilmek üzere kapatılması gerektiği belirterek, tesisin zarar ettiği rakamlarla ifade edildi. nbsp; (Kaynak: Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...