Beşiktaş'ın genç yıldızından muhteşem gol - VİDEO

Beşiktaş'ın genç yıldızından muhteşem gol - VİDEO

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Hırvatistan'ın Split ekibiyle yaptığı ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan hazırlık maçının son dakikasına Muhammed Demirci'den muhteşem bir gol geldi.

Beşiktaş, Hırvatistan'ın Split ekibiyle yaptığı ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan hazırlık maçı yla devre arası kampını tamamladı. Maçın son dakikasına 2-1 mağlup giren Siyah-beyazlılara, beraberliği genç Muhammed Demirci'nin muhteşem golü getirdi. Beşiktaş, Hırvatistan'ın RNK Split ekibiyle yaptığı ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan hazırlık maçıyla devre arası kampını tamamladı.Mücadelenin 18. dakikasında Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda ise Bilic ve Vidovic'in gollerine engel olamayarak, 2-1 yenik duruma düştü. Maçın sonucunu ise duraklama anlarında Muhammed Demirci'nin muhteşem golü skoru belirledi ve karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...