'Darağacında olsak da sön sözümüz Fenerbahçe'

/ Kaynak: CHA
'Darağacında olsak da sön sözümüz Fenerbahçe'

SPOR Haberleri  / CHA

Amasya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hüseyin Zobu, açıklamasında, "Tüm dünyaya ilan ederiz ki 'Darağacında olsak da sön sözümüz Fenerbahçe" dedi.

Amasya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hüseyin Zobu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 'a örgüt ve şike suçlarından verilen hapis cezalarının Yargıtay tarafından onanmasının ardından açıklama yaptı. Hüseyin Zobu yaptığı yazılı açıklamada, "Fenerbahçe'miz ve sayın başkanımız Aziz Yıldırım hakkında 3 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan sözde şike davasında son perde tamamlanmıştır. Hiç bir mantık ve hukuk kuralına uymayan suçlamalar ve gazete tapeleri ile suç oluşturulmuş ve hüküm verilmiştir. Suç kabul edilerek dosyaya giren bir sürü olay daha sonraki sezonlarda alenen yapılmasına rağmen görülmemiş ya da görülmek istenmemiştir." ifadelerine yer vererek, şu görüşleri açıkladı:
"Bu zaman içerisinde büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı, sporcusu ve teknik kadrosuyla büyük başkanımız Aziz Yıldırım'ın etrafında tek vücut olmuş ve bunun bir şike davası olmadığını anlatmaya çalışmıştır. Nitekim son bir ayda ülkemizde yaşananlarda bu yöndeki görüşlerimizi desteklemektedir. Ne tesadüftür ki Fenerbahçe'miz üzerine oynanan oyunların hamleleri takımımızın her branşta başarılı olduğu ve rakiplerinin önüne geçtiği dönemlere denk gelmektedir. Verilen karar bizi ve başkanımızı yıldırmayacağı gibi haklı mücadelemizin arkasında dimdik durmak adına güç verecektir.
Son üç senedir şikeyi ve kupayı ağzından düşürmeyenler ve bugün sevinç çığlıkları atanlar son üç sezondur takımlarının nerede olduğuna bir de Fenerbahçe'nin bu kadar psikolojik baskıya rağmen nerede olduğuna baksınlar. 2010-2011 sezonunda kimin şike yaptığını kimin yapmadığını daha iyi anlayacaklardır.
Her zaman haklılığına ve Fenerbahçe sevgisine inandığımız başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuzun alacağı tüm kararları desteklediğimizi ve bu desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğimizi belirtir ve tüm dünyaya ilan ederiz ki 'Darağacında olsakta sön sözümüz Fenerbahçe' olacaktır."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...