Atletico Madrid liderliği elinin tersi ile itti

Atletico Madrid liderliği elinin tersi ile itti

SPOR Haberleri

Barcelona'nın 2 puan kaybettiği haftada Atletico Madrid, Sevilla ile evinde 1-1 berabere kalarak lider olma şansını elinin tersiyle itti.

İspanya La Liga 20. hafta mücadelesinde milli futbolcu Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, evinde Sevilla'yı konuk etti. Vicente Calderon'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu.Atletico Madrid'in golünü 18. dakikada David Villa kaydederken, Juanfran'ın sebep olduğu penaltı Madrid temsilcisine 2 puana mal oldu. Ivan Rakitic 73. dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirdi. Sevilla'da Alberto Moreno 89. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Temsilcimiz Arda Turan 90 dakika mücadelede forma giydi.Atletico Madrid bu skorla birlikte puanını 51'e çıkardı. Sevilla ise 31 puana yükseldi.İspanya La Liga 21. hafta mücadelesinde Atletico Madrid Rayo Vallecano deplasmanına gidecek. Sevilla ise bu hafta Barcelona'ya 2 puana mal olan Levante'yi ağırlayacak.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...