Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde üst düzey komutanı Tekirdağ'da yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Ajanslar

Türkiye, düzenlediği sayısız operasyonla terör örgütlerine göz açtırmıyor. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün sözde üst düzey komutanı olan Leyd kod adlı M.E.H. kıskıvrak yakaladı. Adli makamlarca tutuklana zanlı, Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna kapatıldı. Öte yandan zanlının ağır silah, helikopter ve tank eğitimi aldığı ortaya çıktı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütünün faaliyetlerine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Ekiplerce yapılan çalışmalarda şahsın yasadışı yollardan ülkeye gelerek önce İstanbul’a sonrasında ise Tekirdağ’a gelerek bir fabrikada işe girdiği tespit edildi.

ÇENGELKÖY'DE YAKALANDI

Ekiplerce zanlı günlerce titiz bir şekilde takibe alındı. Yapılan takipler sonucu Suriye'de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sözde üst düzey komutanı olarak faaliyet yürüten Leyd kod adlı M.E.H isimli örgüt mensubu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı.

HELİKOPTER VE TANK EĞİTİMİ ALMIŞ

Yakalanan zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna kapatıldı. Öte yandan terör örgütü mensubunun ağır silah, helikopter ve tank eğitimi aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Irfan oto25 Nisan 2024 18:39

Güvenlik güçlerimize minnettarız tek tek hainlere cezayi kesiyor

Sonraki Haber Yükleniyor...