- Seçil Erzan'a bir dava daha!
25 Temmuz 2024 - 15:51

Seçil Erzan'a bir dava daha! İki ismi önce dolandırdı sonra dolandırıldı

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırma iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan'a bir dava daha açıldı. İddianamede Erzan'ın müşteki şüpheliler Mojtaba Haghani ve Süleyman Aslan'a para verdiğini itiraf ettiği sonrasında aralarındaki ilişkinin bankacı-müşteri ilişkisinin ötesine geçtiği ve faizle para aldığı kaydedildi. 
 - Adam karısına baltayla, çocuk da babasına bıçakla saldırdı
22 Temmuz 2024 - 15:27

Samsun'da eşiyle tartışan kişi baltayla eve girmeye çalışırken yakalandı

Samsun'da yaşayan Ö.A. eşi E.A ile tartıştı. Tekkeköy'deki evlerine girmek için baltayla evin kapısını kırmaya çalışan öfkeli koca Ö.A. gözaltına alındı.
 - İstanbul'un merkezi Taksim'de zincirleme kapkaç
21 Temmuz 2024 - 10:19

Taksim'deki hırsızlardan zincirleme cep telefonu kapkaçı! Görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'u merkezi Taksim'de motosikletli iki kapkaççı, 2 günde 4'ü kadın 6 kişiyi soydu. Şahısların cep telefonlarını kapkaç yapan hırsızlar, emniyet ekiplerinin harekete geçmesiyle kısa sürede yakalandı. Güvenlik kameralarından yansıyan görüntüler 'pes' dedirtti.
Güncel - Güncel
21 Temmuz 2024 - 05:53

Sinop'ta feci kaza! Akaryakıt istasyonuna girmek istedi canından oldu, çok sayıda yaralı var

Sinop-Ayancık karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
 - Meteoroloji uzmanı 'sakın' diyerek uyardı
19 Temmuz 2024 - 19:00

Hafta sonu sıcaklık 40°C'yi aşacak! Meteoroloji uzmanı İstanbulluları 'sakın' diyerek uyardı

Türkiye'nin dört bir yanında yüksek sıcaklıklar etkili olmaya devam ediyor. Eskişehir, Muğla, Aydın, Şırnak, Elazığ, Niğde ve İstanbul, başta olmak üzere meteorolojiden vatandaşlara uyarı geldi. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise İstanbulluları "sakın dışarı çıkmayın" diyerek ikaz etti.
 - 100 yıl sonra 'direnişin sembolü'nü  açtı
19 Temmuz 2024 - 14:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yıldız Sarayı'nın açılışını gerçekleştirdi: Yıldız Sarayı direnişin sembolü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıllık restorasyonu biten Yıldız Sarayı'nın açılışında açıklamalarda bulundu. İstanbul'un 3. merkezinin Yıldız Sarayı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Osmanlı'nın en sancılı yıllarına şahitlik etti ve aynı zamanda milli mücadelede de yeri bulunuyor". dedi.
 - PKK'dan kaçan 3 terörist Mehmetçik'e teslim oldu
18 Temmuz 2024 - 19:42

Terör örgütü PKK'dan kaçan 3 terörist Mehmetçik'e teslim oldu

Terör örgütü PKK'da çözülme giderek hız kazanıyor. Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün barınma alanlarından kaçan 3 PKK'lı terörist Mehmetçik'e teslim oldu.
 - Tekirdağ'da çocuklar arasında vahşet!
18 Temmuz 2024 - 16:34

Tekirdağ'da 15 yaşındaki çocuk kendisiyle dalga geçen arkadaşını bıçakladı

Tekirdağ'da bir yurtta 15 yaşındaki çocuk, kendisiyle dalga geçen 16 yaşındaki Ş.K.'yı bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan çocuğun tedavisi sürerken P.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
 - Akkuyu ile ilgili iddia yalanlandı
18 Temmuz 2024 - 15:05

Akkuyu Nükleer Güç Santrali için uranyumun Nijer'den tedarik edileceği iddiası yalanlandı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Akkuyu Nükleer Güç Santrali için uranyumun Nijer'den tedarik edileceği iddiasının doğru olmadığını duyurdu.
 - Markete giren işçinin yaptığı hareket gündem oldu
18 Temmuz 2024 - 09:30

Markete giren işçinin yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu

Hatay'da bir işçi, marketi kirletmemek için çamurlu ayakkabılarını çıkararak dükkana girdi. O anlar takdir toplarken market sahibi, "Duygulandım gerçekten düşüncesinden dolayı, kendisine teşekkür ederim" dedi.
 - Anne-babadan yürekleri parçalayan isyan
18 Temmuz 2024 - 08:38

Başıboş köpeklerin saldırısı yüzünden kamyon altında kalarak ölen Mahra'nın anne ve babası isyan etti: Köpekleri sokaklarda tutmaya çalışmak iyi niyet değil

2022'de köpeklerin saldırısından kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin Pınar, 3 günde 3 ameliyata girmesine rağmen kurtarılamadı. Türkiye'yi yasa boğan ölümün ardından geçen iki buçuk senede ailenin acısı hiç dinmedi. Başıboş köpekler için 'sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi'nin görüşmelerine katılan acılı anne köpek lobisinin saldırısına uğradı. Gözüyaşlı anne ve baba Pınar, yaşadıklarını anlattı.
 - Büyükelçiler, Erdoğan'a güven mektubu sundu
17 Temmuz 2024 - 16:44

Büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bahreyn, Guatemala, Bosna Hersek ve Sırbistan Büyükelçilerini kabul etti. Elçiler Erdoğan'a güven mektubu sundu.
 - Dilencinin zulasından çıkan para ekipleri bile şaşırttı
17 Temmuz 2024 - 15:16

Dilencinin zulasından çıkan para ekipleri bile şaşırttı

Sivas'ta zabıta ekipleri yakaladıkları dilencinin üst aramasında zulasını buldu. Dilencinin koltuk değneklerinin kapaklarını açan ekipler, 7 bin lira buldu. Paraya el konurken, dilenciye kabahatler kanunundan işlem yapıldı. 
 - Bazanın içinden battaniyeye sarılı ceset çıktı
16 Temmuz 2024 - 15:34

Hurda toplarken buldu! Bazanın içinden battaniyeye sarılı ceset çıktı

Kırşehir'de bir vatandaş hurda toplarken baza içerisinde battaniyeye sarılı halde erkek cesedi buldu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Aşiret düğünü takılan altınlarla olay oldu
16 Temmuz 2024 - 11:56

Van'daki Küresünniler aşireti düğününde geline 3 kilo altın ve 4 milyon TL takıldı

Van'da yaşayan Küresünniler aşiretinin düğününde takılan takı Türkiye gündemine oturdu. İş insanı Murat İrez'in oğlu Bayram İrez ile MHP İl Başkanı Salih Güngöralp'ın kızı Aslı Güngöralp'in düğününde 3 kilo altın, damada ise 4 milyon TL takıldı.
 - Boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya böldü
12 Temmuz 2024 - 13:00

Beylikdüzü'nde korkunç cinayet! Boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya böldü

Beylikdüzü'nden korkunç bir cinayet işlendi. Bir şahıs, boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırıp poşetle inşaat kuyusuna attı. Ceset ekipler tarafından bulunurken, yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı her şeyi itiraf etti. 
 - Tahliye kararı çıktı ama...
11 Temmuz 2024 - 21:50

Kahramanmaraş depreminde 68 kişinin ölümüne neden olan Ebrar Sitesi L Blok'un çökmesi davasında tahliye kararı

Türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde 68 kişinin ölümüne neden olan Ebrar Sitesi L Blok'un yıkılması davasında tahliye kararları verildi. Sanıklar Tevfik Tepebaşı ve Ahmet Doğan'ın diğer deprem davaları nedeniyle tutuklulukları devam ediyor.
 - Okul müdürü başörtülü diye genç kızı staja kabul etmedi
09 Temmuz 2024 - 11:22

Başörtülü diye genç kızı staja kabul etmemişti: Skandal olayda okul müdürüne 3 yıl 4 ay hapis

İstanbul'da Nezaket Akbulut, koleje staj başvurusunda bulundu. Okul müdürü, genç kızı başörtüsünden dolayı okula almadı. Skandal olayda karar çıktı ve mahkeme sanığı 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. 
 - Sinan Ateş davasında tahliye yağdı
05 Temmuz 2024 - 14:19

Sinan Ateş davasında 10 kişi tahliye edildi!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıktan 10'u adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Tahliye edilen sanıkların Mehmet Yüce, Erdem Karadeniz, Osman Bayraktar, Zekeriya Asarkaya, Hakan Saraç, Ufuk Köktürk, Aytaç Ataç, Caner Güney, Umut Ersoy ve Alper Atay olduğu açıklandı. Dava 19 Temmuz'a ertelendi.
 - "İsrail'in üzerindeki baskılar artırılmalı"
04 Temmuz 2024 - 11:17

Astana'da Devlet Başkanları Zirvesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana'daki Devlet Başkanları Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Filistin'deki vahşeti dünyaya duyurmaya devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'e ateşkes baskılarının artması gerekiyor. Gazze'de 40 bin masum insan öldürüldü" dedi.
 - Türk jetleri Hakurk'u bombaladı! İşte operasyonun o anı
03 Temmuz 2024 - 11:50

Türk jetlerinin bombaladığı Hakurk'ta 6 PKK'lı terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen teröristlere hava harekatıyla operasyon düzenledi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 6 PKK'lı teröristin öldürüldüğü açıklandı.
Sona Git