- Enflasyon ne zaman düşecek?
06 Mayıs 2024 - 20:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Enflasyon ne zaman düşecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası ülkede giderek artan enflasyon rakamlarına yönelik açıklamada bulundu. Enflasyonun tek haneye düşmesinde kararlı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Yaz aylarından itibaren enflasyondaki düşüşü göreceğiz" sözlerini sarf etti.
 - Öğretmen atamalarında yeni gelişme! Bakan tarih verdi
04 Mayıs 2024 - 14:46

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmenlere atama müjdesi: Pazartesi günü sayı belli olur

Atama bekleyen öğretmenlere müjdeli haber Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldi. Tekin, "Sanıyorum pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" dedi.
Güncel - Güncel
03 Mayıs 2024 - 17:17

Afet bölgesi Kahramanmaraş'ta deprem!

Kandilli Rasathanesi, Kahramanmaraş merkezli 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
 - Elazığ'ı yine sağanak vurdu, araçlar suya gömüldü
02 Mayıs 2024 - 19:09

Elazığ'ı yine sağanak vurdu, araçlar suya gömüldü

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Elazığ'ı yine sağanak vurdu. Cadde ve sokaklar göle döndü, bir araç ise alt geçitte suya gömüldü.
 - Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı!
02 Mayıs 2024 - 05:21

Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı...

Ankara'da akıl almaz bir kaza yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bir binanın üçüncü katına çarpıp boşluğa düştü. Gece yarısı sese uyanan bina sakinleri gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Evin duvarı yıkıldı, sürücü ise hastaneye kaldırıldı.
 - Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Serhat bulundu
01 Mayıs 2024 - 21:42

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Serhat bulundu

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde kayıp olarak aranan 8 yaşındaki down sendromlu çocukları Serhat'tan güzel haber geldi. Küçük çocuk ilçeye 3 kilometre uzaklıkta ekili bir arazide sağ şekilde bulundu.
 - Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu
30 Nisan 2024 - 17:25

Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu, 1 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 asker yaralandı.
 - Henüz 17 yaşında! Okulda öğretmenini bıçakladı
30 Nisan 2024 - 12:23

Henüz 17 yaşında! Kendisini şikayet eden öğretmenini bıçakladı

Ankara’da 17 yaşındaki bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bıçakladı. Korku dolu anlar kameralara yansırken öğrenci gözaltına alındı.
 - Açık açık söyledi, salonda alkış koptu
30 Nisan 2024 - 11:12

Ferdi Tayfur şarkısıyla mesaj verdiği iddia edilmişti! Bahçeli ilk kez konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısıyla paylaşılan videosu hakkında ilk kez konuştu. Şarkıyla bazı mesajlar vermek istediği öne sürülen Bahçeli, "Bir şey söylemek istersen muhatabına doğrudan söylerim. Ferdi Tayfur’un seslendirdiği gibi 'Hainsen diyorsam söyleten sensin.' İşte bu mesaj Türkiye’nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt ona. Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız" dedi.
 - Boğaz yeniden trafiğe açıldı
25 Nisan 2024 - 20:29

Kuru yük gemisinde korkutan yangın! Çanakkale Boğazı yeniden trafiğe açıldı

Çanakkale Boğazı'nda AK DISCOVERY isimli 107 metrelik kuru yük gemisinde yangın çıktı. Gemideki 14 personelden 1'i yaralı olarak tahliye edildi. Öte yandan geminin Mısır'dan Bulgaristan'a gitmek üzere yola çıktığı belirtildi. Ekipler tarafından süratle müdahale edilen yangın saatler sonra söndürüldü. Çanakkale Boğazı ise yeniden çift yönlü trafiğe açıldı.
 - PKK/YPG'nin sözde komutanı yakalandı!
25 Nisan 2024 - 18:08

Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde üst düzey komutanı Tekirdağ'da yakalandı

Türkiye, düzenlediği sayısız operasyonla terör örgütlerine göz açtırmıyor. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün sözde üst düzey komutanı olan Leyd kod adlı M.E.H. kıskıvrak yakaladı. Adli makamlarca tutuklana zanlı, Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna kapatıldı. Öte yandan zanlının ağır silah, helikopter ve tank eğitimi aldığı ortaya çıktı.
 - İstanbul Havalimanı dünyada ilk 10'a girdi!
24 Nisan 2024 - 21:20

İstanbul Havalimanı zirvede! Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (Eurocontrol), haftalık havalimanı yoğunluk raporunu yayımladı. Rapora göre İstanbul Havalimanı 8-14 Nisan tarihleri arasında Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Öte yandan liman, yoğunluk bakımından dünya çapında da ilk 10'a girdi.
 - Dorn ile görüntülendi! Metrelerce kuyruk oluştu!
24 Nisan 2024 - 12:03

Metrelerce kuyruk oluştu! Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi!

Ambarlı Liman Yolu’nda akşam saatlerinde metrelerce tır kuyruğu oluştu. Tır sürücüleri korna çalarak duruma tepki gösterirken, oluşan kuyruk dron ile havadan görüntülendi.
Güncel - Güncel
23 Nisan 2024 - 20:30

Bizim Köyün Şarkısı filmi Muğla Yeşilyurt’ta çekildi

Türk sinemasının son dönemdeki sevilen yapımlarından biri olan "Bizim Köyün Şarkısı" filmi, izleyicilere kahkahalarla dolu bir macerayı sunuyor. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği ve Tuğçe Soysop'un yönettiği bu komedi filmi, Muğla'nın Yeşilyurt köyünde çekilmiştir ve doğal atmosferiyle dikkat çekmektedir. Film ile ilgili merak edilen detaylar şöyle...
 - İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti
22 Nisan 2024 - 18:19

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti

İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti. Hasan Kılıç Hoca Efendi'nin cenazesinin, Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sakızağacı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.
 - Uzmanlardan peş peşe uyarılar
22 Nisan 2024 - 11:08

Alerjisi olanlar, 23-25 Nisan tarihlerine dikkat! Havalar ısındı, yoğun polen salınımı başladı

Havaların erken ısınmasıyla birlikte polen mevsimi de başladı. Özellikle hapşırma, burun akıntısı ve tıkanıklığı, gözlerde kaşıntı ve kızarıklık gibi etkileri olan polenler, alerjisi olanların korkulu rüyası. Hava Forum, polene alerjisi olanların dikkat etmesi gereken tarihleri duyurdu.
 - Eskişehir'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
21 Nisan 2024 - 23:53

Eskişehir'de taraftar minibüsü zincirleme kazaya karıştı, çok sayıda yaralı var

Eskişehir'de polis aracı ile taraftar grubunu taşıyan minibüsün de karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada, aralarında yol kenarında bekleyen taraftarların da bulunduğu toplam 10 kişinin yaralandığı belirtildi.
 - Faciadan son anda kurtuldular
21 Nisan 2024 - 18:10

Tokat depreminde düğün salonu çöktü! Faciadan son anda kurtuldular

Türkiye günlerdir Tokat'ta meydana gelen depremlerle panik yaşadı. Son olarak Turhan ilçesi 4,1 şiddetiyle sarsıldı. Deprem esnasında düğün salonu çökünce, tavanında bulunan taş yün ve onları taşıyan levhalar masalara düştü. Vatandaşlar yaralanmaktan son anda kurtulurken, kaçış anları kameralara yansıdı.
 - İstanbul'un kalbinde yeni dönem
21 Nisan 2024 - 13:03

İstanbul'un kalbinde yeni dönem: İBB'den İstiklal Caddesi için karar

Her gün binlerce kişinin akın ettiği İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. Caddenin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerini bataryalı tramvaylar alacak, havai elektrik hattı iptal edilerek görüntü kirliliğine son verilecek.
 - THY uçağının camı çatladı, acil dönüş yaptılar
20 Nisan 2024 - 16:42

Havada panik! THY uçağının camı çatladı, acil dönüş yaptılar

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sivas seferini yapan yolcu uçağının kalkışından kısa bir süre sonra kokpit camı çatladı. Bunun üzerine uçak İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
 - Dikkat çeken İsrail yorumu: Beter olurlar
19 Nisan 2024 - 11:25

İran saldırısının ardından uzman isimden dikkat çeken İsrail yorumu: Beter olurlar

Türkiye Gazetesi YouTube kanalına konuk olan emekli Büyükelçi Aydın Nurhan, İsrail-İran gerginliğine dair açıklamalarda bulundu. Bölgede bir tiyatro döndüğüne vurgu yapan Nurhan, "İsrail, Amerika bunlar bu bölgede özellikle de Türkiye'de tutunamazlar. İsrail'in amaçlarının sonu yok. Onlar Orta Doğu'nun yabancı çiçeği. Yarın Amerika onları öyle bir harcar ki itlerden beter ederler. Farkında değiller." dedi.
Sona Git