- "Allah bana yeter" paylaşımı ayrılık mesajı mı?
15 Haziran 2024 - 09:23

Devlet Bahçeli'nin "Allah bana yeter" yazan yüzüğünü paylaşması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj mı? Ömer Çelik canlı yayında tek tek anlattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Allah bana yeter" yazan yüzüğüyle sosyal medya hesabından paylaşım yapması, 'ittifak içinde çatlak var' ifadeleriyle yorumlanmıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bir çıkar ittifakı değildir. Cumhur İttifakı ilkeler ittifakıdır. Türkiye'yi korumak için ortaya çıkmış, en ufak da bir çatlak yoktur" diyerek iddialara cevap verdi.
 - İtfaiye erleri beton blok altında kaldı
14 Haziran 2024 - 17:09

Samsun'da yangın söndürüldükten sonra beton bloğun çökmesiyle 7 itfaiye eri yaralandı

Samsun'daki bir bebek bezi fabrikasında çıkan yangın, itfaiye erlerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarında ise beton bloğun çökmesi sonucu 7 er yaralandı.
 - Özgür Özel yolda kaldı
14 Haziran 2024 - 17:06

Tekirdağ'a giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel dolu nedeniyle yolda kaldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Buğday Mitingi'ne katılmak için gittiği Tekirdağ'da yolda kaldı. Şiddetli dolu yağışına maruz kalan Özgür Özel'in konvoyu, bir süre yoluna devam edemedi. CHP'li Özel'in doluda yolda kaldığı anlar sosyal medyada viral oldu.
 - Muğla alev alev yanıyor! Evler boşaltılmaya başlandı
14 Haziran 2024 - 14:23

Milas'ta 48 hektar alan küle döndü

Türkiye'deki kavurucu sıcaklar Akdeniz başta olmak üzere birçok noktada yangınların çıkmasına neden oluyor. Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yayılarak ormanın derinliklerine ulaştı. 48 hektar ormanlık alan ve 5 hektar da ziraat alanın küle döndüğü bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
 - İYİ Parti'de bir istifa daha
14 Haziran 2024 - 12:33

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz istifa etti ve partinin vekil sayısı 35 düştü

İYİ Parti'deki istifalara Seyithan İzsiz de katıldı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.
 - Sinan Ateş'in ablasından "Takip ediliyorum" isyanı
13 Haziran 2024 - 15:17

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş takip edildiğini iddia etti! Valilik'ten açıklama geldi

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, dün Bursa'da takip edildiğini öne sürdü. Konuyla ilgili harekete geçilirken Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bahse konu 3 şahsın belediye çalışanı olduğu, Ülkü Ocakları ile bağlantılarının olmadığı, müşteki Selma Ateş Kazanç'ı takip etmedikleri yapılan kamera çalışmalarından ve tahkikattan anlaşılmıştır" denildi.
 - Muğla’da korkutan deprem! 5 il etkilendi
12 Haziran 2024 - 22:28

Muğla’da korkutan deprem! 5 il etkilendi

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,7 şiddetinde bir deprem oldu. Saat 22.19'da meydana gelen deprem, yerin 44,4 kilometre derinliğinde hissedildi. Depremden Muğla'nın Marmaris ilçesi başta olmak üzere Aydın, Denizli, İzmir ve Manisa illeri de etkilendi. Deprem sonrası vatandaşlar sokaklara akın etti. AFAD, depremin ardından açıklamada bulunarak, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
 - DEM Partili belediyede işçi kıyımı
12 Haziran 2024 - 16:16

DEM Partili Suruç Belediyesi 'güvenlik soruşturması' gerekçesiyle işçi kıyımını sürdürdü

Suruç ilçesinde seçimleri kazanan DEM Parti'nin 2 ayda çıkardığı işçi sayısı 77'ye yükseldi. Personeli güvenlik soruşturması ve tasarruf tedbirlerini göstererek çıkaran belediyenin gerekçeleri ise şaşkınlığa neden oldu.
 - Rusya'da kritik temas! Moskova'da bir araya geldiler
10 Haziran 2024 - 16:57

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Rusya'da Sergey Şoygu ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'da Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile görüştü.
 - Yunus Timi yine sahada! Son anda yetiştirdiler
09 Haziran 2024 - 11:28

Edirne'de AYT sınavı öncesinde kimliğini unutan öğrenciyi Yunus Timi yetiştirdi

Milyonlarca öğrencinin katıldığı YKS'nın ikinci oturumu olan AYT sınavı öncesinde bazı öğrenciler kimliğini evde unuttu. Heyecanına yenik düşen öğrencilerin imdadına yine Yunus Timi yetişti. Emniyet ekibi, Edirne'de kimliğini unutan bir öğrenciyi sınava yetiştirdi.
 - Belgeler gönderildi! Macaristan'dan iadesi bekleniyor
07 Haziran 2024 - 11:09

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Serdar Sertçelik'in iadesi için belgelerin Macaristan'a gönderildiğini açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in iadesi için belgelerin Macaristan'a iletildiğini söyledi. Bakan Tunç, "İadenin yapılmasını bekliyoruz" dedi.
Güncel - Güncel
06 Haziran 2024 - 09:13

Balıkesir'de operasyon! 4 yabancı kadın kurtarıldı

Balıkesir'de kadınları fuhuşa sürükleyenlere operasyon yapıldı. Zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 yabancı uyruklu kadın ise kurtarıldı.
 - Katil zanlısı suçu tanımadıklarına attı
05 Haziran 2024 - 15:43

Hem istismar hem cinayet...Sarah'ın katil zanlısı itirafını geri çekip suçu tanımadığı 3 kişiye attı

Kocaeli'de pazar alışverişine çıkan Sarah Alı Shareef, yarı çıplak halde ölü bulunmuştu. Olaya ilişkin gözaltına alınan Ayhan K. emniyetteki ifadesinde cinsel istismar girişiminde bulunduğu ardından öldürdüğünü itiraf etmişti. Zanlı, mahkemede itirafını geri geçip, tanımadığı 3 kişinin genç kadını alıp götürdüğünü olayla ilgisi olmadığını söyledi. 
 - Sıcak havalar devam edecek mi? İstanbul ve Ankara liste başı
04 Haziran 2024 - 16:22

İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığının kaç gün daha süreceği belli oldu

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak havalar hakkında uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Abdullah Macit, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde sıcakların cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi.
 - Çöken binayla ilgili ilk tutuklama!
03 Haziran 2024 - 21:38

Küçükçekmece'de çöken binanın sahibi tutuklandı

Küçükçekmece'de 2 Haziran salı günü bir binanın çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan yürütülen soruşturmada çöken binanın sahibi Hacı Murat Gençtürk tutuklandı. Diğer bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 - Iırak ve Suriye'de teröristlerin üstüne bomba yağdı
03 Haziran 2024 - 13:30

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütleriyle amansız mücadelesine devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - CHP toplandı! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyareti
03 Haziran 2024 - 12:59

CHP'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadeiziyareti öncesinde kritik toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iadeiziyaret yapacağı CHP'de MYK toplantısı yapıldı. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ele alındı.
 - Sıcaklar Türkiye'yi kavuraracak!
03 Haziran 2024 - 11:22

Hava sıcaklığı 40 dereceyi geçecek! Dışarı çıkacaklar için peş peşe uyarı

Hava sıcaklıklarının artışıyla başlayan Haziran ayı için peş peşe uyarı geldi. Yurt genelinde hafta boyunca hakim olacak hava sıcaklığının bazı şehirlerde 40 dereceyi geçeceği belirtildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaşlı ve kronik hastalığı olanların tedbirli olması gerektiğini söyledi.
 - İETT yine yolda bıraktı! Dumanlar yükseldi
03 Haziran 2024 - 10:08

Maltepe'de İETT otobüsü yine yolda bıraktı! Bir anda motor kısmından dumanlar yükseldi

İstanbul'un Maltepe ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen İETT otobüsü, görevini tamamlayamadı. İstanbulluları bir kez daha hayal kırıklığına uğratan İETT'ye tepkiler her geçen gün büyüyor.
 - "Bize asla ve asla yakışmaz"
02 Haziran 2024 - 15:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti yönetimine Mevlanalı uyarı: Bize asla ve asla yakışmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki AK Parti kampının ardından konuştu. Siyasette yumuşama dönemini işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol ve yöntemlerimiz farklı olsa da muhalefetin de aynı duygularda olduğuna inanıyorum" dedi. Mevlana'nın sözüyle uyarılarda bulunan Erdoğan, "Milletimizin beklentilerine kulak tıkamak bize asla ve asla yakışmaz" diye konuştu.
 - Emniyet personelini taşıyordu! Alev alev yandı
02 Haziran 2024 - 13:30

Emniyet personelini taşıyan araç Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yandı

Hilvan'da yenilenen yerel seçimlerde görevli olan emniyet personelini taşıyan araç, Şanlıurfa - Diyarbakır karayolun alev aldı. Midibüs kullanılmaz hale gelirken, kazada yaralanan olmadı.
Başa Dön Sona Git