Güncel - Güncel
14 Nisan 2024 - 23:56

İşkur'dan geleceğin yükselen ve düşen meslekleri araştırması

Türkiye İş Kurumu, 2023'de 86 bin işyeri ile yapılan araştırmasıyla gelecek 10 yılda ön plana çıkması ve düşüş yaşaması beklenen meslekleri paylaştı.
Güncel - Güncel
14 Nisan 2024 - 20:48

ABD'li yetkili John Bass, Türkiye'ye geliyor!

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın daveti üzerine 15-16 Nisan 2024 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.
 - İftirası başını yaktı! Evren Barış Yavuz tutuklandı
13 Nisan 2024 - 21:11

Baykar'a "İsrail'e jet yakıt satıyor" iftirası başını yaktı! Evren Barış Yavuz tutuklandı

Baykar'a "İsrail'e jet yakıtı satmışlar" iftirası ile gündem olan ve PKK propagandası yaptığı tespit edilen İBB ile ilişkisi olduğu iddiaları orataya atılan Evren Barış Yavuz tutuklandı.
 - Malatya'da korkutan deprem! Çevre illerde hissedildi
13 Nisan 2024 - 17:06

Malatya'da korkutan deprem! Çevre illerde hissedildi

Malatya 3,8 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Pütürge merkezli depreme ilişkin ilk verileri paylaştı. 
 - İş insanı aracında başından vurulmuş halde bulundu
13 Nisan 2024 - 14:43

İş insanı aracında başından vurulmuş halde bulundu! Cinayetle ilgili en yakını gözaltında

İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A., sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. ve tetikçi G.U. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklandı.
 - Film gibi olay! Kaçan hırsızı ünlü oyuncu yakaladı
13 Nisan 2024 - 11:40

Film gibi olay kamerada! Kaçan hırsızı ünlü oyuncu yakalayıp bağladı

Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Yakalanacağını anlayan hırsız kadına bıçak çekince, orada bulunan ve “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz duruma müdahale etti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu şahsı polise teslim etti.
 - Bayramda 10 bini aşkın kaza, 13 bin 192 yaralı!
12 Nisan 2024 - 17:35

Bayramda 10 bini aşkın kaza, 13 bin 192 yaralı! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren şu ana kadar 10 bin 456 trafik kazası ihbarının geldiğini açıkladı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarlara ilişkin açıklamada bulunan Koca, "İlk müdahaleler ambulans ekiplerimizce olay yerinde yapıldı, 13.192 yaralı için yerinde müdahale ve nakil hizmeti verildi. Büyük bir ciddiyet ve hızla çalışıyoruz. Fakat kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Sizin için gözü yolda olanları, hayatın değerini düşünün" dedi.
 - PKK propagandası yapan İBB'li isme soruşturma!
12 Nisan 2024 - 17:04

PKK propagandası yapan İBB'li isme soruşturma! Baykar'ı hedef aldı, Bayraktar ifşaladı

Geçtiğimiz günlerde Baykar'a yönelik "İsrail'e jet yakıtı satmışlar" iftirasıyla gündeme gelen İBB'li isim Evren Barış Yavuz'un "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı" başlıklı yazısı hakkında resen soruşturma başlatıldı.
 - Depremzedelere çifte bayram!
12 Nisan 2024 - 09:46

Depremzedelere çifte bayram! Konutlar teslim ediliyor

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde evlerini kaybeden depremzedeler, kavuştukları deprem konutlarıyla birlikte çifte bayram yaşıyor. TOKİ 6 bin 40 deprem konutundan 4 bin 366'sını tamamlayarak anahtarları hak sahiplerine teslim etmeyi sürdürürken, Baykar da Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da yaptırdığı 1.012 konutu haziranda depremzedelere teslim edecek.
 - PKK'ya Gara'da darbe! Teröristler inlerinde yok edildi
11 Nisan 2024 - 13:23

MSB duyurdu! Irak'ta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB tarafından yapılan açıklamada, "Terör örgütünün belini doğrultmasına müsaade etmeyecek, inlerinde vurmaya devam edeceğiz!" ifadeleri yer aldı.
 - Mezarlıktaki 'ot yakma' kavgası kanlı bitti
11 Nisan 2024 - 10:36

Mezarlıktaki 'ot yakma' kavgası kanlı bitti: Uzman çavuş gözaltında

Afyonkarahisar'da, bir mezarlıkta yaşanan 'ot yakma' tartışması kanlı bitti. Tartıştığı kardeşlerden birini tabancayla öldürdüğü, diğerini de yaraladığı öne sürülen uzman çavuş gözaltına alındı.
 - 5 günde 38 can kaybı, 5 bin 26 yaralı!
11 Nisan 2024 - 10:24

Bayram tatili bilançosu ağırlaşıyor! 5 günde 38 can kaybı, 5 bin 26 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 5'inci gününde 618 trafik kazası meydana geldiğini duyurdu. 5 günlük kaza bilançosunu açıklayan Bakan Yerlikaya, "3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. 38 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız ise yaralandı." sözlerini sarf etti.
 - Gece kulübündeki kavga cinayetle son buldu!
11 Nisan 2024 - 05:36

Gece kulübündeki kavga cinayetle son buldu!

Isparta’da bir gece kulübünde iki kişi arasında çıkan kavga cinayet ile son buldu. Mehmet Çuhadar, uğradığı silahlı saldırı sonucu canından oldu.
 - Kuzey Irak'ta 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
10 Nisan 2024 - 16:55

Kuzey Irak'ta 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.
 - Panzehiri bulunmayan yılanı kullanarak intihar etti
09 Nisan 2024 - 19:39

Polise yakalanınca panzehiri olmayan yılana kendini ısırtıp intihar etti!

Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
 - Sahte hoca skandalı! Duayı okuyamayınca kovuldu
09 Nisan 2024 - 13:21

Adana'da "sahte hoca" skandalı! Mezarlıktan apar topar kovuldular

Adana, bayram arefesinde gerçekleşen "sahte hoca" denetimiyle gündem oldu. Mezarlıkta dua okuyup para kazanmak isteyen sahte hocalar, sınava tabi tutuldu. Mezarlık cami imamı ve güvenlikleri, Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslardan önce dua, sonra Yasin okumalarını istedi. Dua ve Yasin'i yanlış okuyan sahtekar hocalar, mezarlıktan apar topar dışarıya atıldı.
 - Kocaeli'de EDS dönemi! 15 Nisan'dan itibaren devrede
09 Nisan 2024 - 13:01

Kocaeli'de EDS dönemi! 15 Nisan'dan itibaren devrede

Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) 15 Nisan'dan itibaren Kocaeli'de devreye giriyor. EDS sistemi ile birlikte şehirdeki sürücülerin can ve mal güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi hedefleniyor.
 - PKK'lı teröristler inlerinde yok edildi
09 Nisan 2024 - 10:06

MSB duyurdu! TSK Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 4 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB, düzenlenen operasyona yönelik yaptığı açıklamada, "Terör ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek" ifadelerine yer verdi.
Güncel - Güncel
09 Nisan 2024 - 00:32

Burkina Faso da envanterine AKINCI TİHA'yı ekledi!

Afrika ülkesi Burkina Faso da envanterine AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı)’yı katan ülkeler arasında girdi.
 - İstanbul'da akılalmaz kaza! İETT'ler birbirine girdi
08 Nisan 2024 - 14:12

İstanbul'da akılalmaz kaza! İETT'ler birbirine girdi

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde gaz pedalı takılı kalan İETT Otobüsü, durakta bekleyen 4 otobüse birden çarptı. Facianın eşiğinden dönülen kazada araçlardan biri kaldırıma çıktı. Kazaya karışan bütün otobüslerde maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde ölen ya da yaralanan olmadı.
 - Antalya'daki kazayla ilgili çarpıcı iddia!
07 Nisan 2024 - 15:01

Antalya'da bir gencin hayatına mal olana kazada çarpıcı iddia! "Sürücüler yarış yapıyordu"

Antalya’da 19 yaşındaki Osman Alp Kavak, motosiklet kullandığı esnada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Çocuklarını kaybeden acılı ailenin avukatı, kazanın otomobil sürücüleri yarış halindenken meydana geldiğini iddia etti.
Başa Dön Sona Git