- Dorn ile görüntülendi! Metrelerce kuyruk oluştu!
24 Nisan 2024 - 12:03

Metrelerce kuyruk oluştu! Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi!

Ambarlı Liman Yolu’nda akşam saatlerinde metrelerce tır kuyruğu oluştu. Tır sürücüleri korna çalarak duruma tepki gösterirken, oluşan kuyruk dron ile havadan görüntülendi.
Güncel - Güncel
23 Nisan 2024 - 20:30

Bizim Köyün Şarkısı filmi Muğla Yeşilyurt’ta çekildi

Türk sinemasının son dönemdeki sevilen yapımlarından biri olan "Bizim Köyün Şarkısı" filmi, izleyicilere kahkahalarla dolu bir macerayı sunuyor. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği ve Tuğçe Soysop'un yönettiği bu komedi filmi, Muğla'nın Yeşilyurt köyünde çekilmiştir ve doğal atmosferiyle dikkat çekmektedir. Film ile ilgili merak edilen detaylar şöyle...
 - İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti
22 Nisan 2024 - 18:19

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti

İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi vefat etti. Hasan Kılıç Hoca Efendi'nin cenazesinin, Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sakızağacı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.
 - Uzmanlardan peş peşe uyarılar
22 Nisan 2024 - 11:08

Alerjisi olanlar, 23-25 Nisan tarihlerine dikkat! Havalar ısındı, yoğun polen salınımı başladı

Havaların erken ısınmasıyla birlikte polen mevsimi de başladı. Özellikle hapşırma, burun akıntısı ve tıkanıklığı, gözlerde kaşıntı ve kızarıklık gibi etkileri olan polenler, alerjisi olanların korkulu rüyası. Hava Forum, polene alerjisi olanların dikkat etmesi gereken tarihleri duyurdu.
 - Eskişehir'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
21 Nisan 2024 - 23:53

Eskişehir'de taraftar minibüsü zincirleme kazaya karıştı, çok sayıda yaralı var

Eskişehir'de polis aracı ile taraftar grubunu taşıyan minibüsün de karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada, aralarında yol kenarında bekleyen taraftarların da bulunduğu toplam 10 kişinin yaralandığı belirtildi.
 - Faciadan son anda kurtuldular
21 Nisan 2024 - 18:10

Tokat depreminde düğün salonu çöktü! Faciadan son anda kurtuldular

Türkiye günlerdir Tokat'ta meydana gelen depremlerle panik yaşadı. Son olarak Turhan ilçesi 4,1 şiddetiyle sarsıldı. Deprem esnasında düğün salonu çökünce, tavanında bulunan taş yün ve onları taşıyan levhalar masalara düştü. Vatandaşlar yaralanmaktan son anda kurtulurken, kaçış anları kameralara yansıdı.
 - İstanbul'un kalbinde yeni dönem
21 Nisan 2024 - 13:03

İstanbul'un kalbinde yeni dönem: İBB'den İstiklal Caddesi için karar

Her gün binlerce kişinin akın ettiği İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. Caddenin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerini bataryalı tramvaylar alacak, havai elektrik hattı iptal edilerek görüntü kirliliğine son verilecek.
 - THY uçağının camı çatladı, acil dönüş yaptılar
20 Nisan 2024 - 16:42

Havada panik! THY uçağının camı çatladı, acil dönüş yaptılar

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sivas seferini yapan yolcu uçağının kalkışından kısa bir süre sonra kokpit camı çatladı. Bunun üzerine uçak İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
 - Dikkat çeken İsrail yorumu: Beter olurlar
19 Nisan 2024 - 11:25

İran saldırısının ardından uzman isimden dikkat çeken İsrail yorumu: Beter olurlar

Türkiye Gazetesi YouTube kanalına konuk olan emekli Büyükelçi Aydın Nurhan, İsrail-İran gerginliğine dair açıklamalarda bulundu. Bölgede bir tiyatro döndüğüne vurgu yapan Nurhan, "İsrail, Amerika bunlar bu bölgede özellikle de Türkiye'de tutunamazlar. İsrail'in amaçlarının sonu yok. Onlar Orta Doğu'nun yabancı çiçeği. Yarın Amerika onları öyle bir harcar ki itlerden beter ederler. Farkında değiller." dedi.
 - Belediye Başkanı'nın tutukluluk itirazına ret!
18 Nisan 2024 - 23:26

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutukluluk itirazı reddedildi

Antalya'da bir kişinin hayatını kaybettiği teleferik faciasında yeni bir gelişme yaşandı. Facia sonrası tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutukluluğa itiraz talebi mahkemece reddedildi.
 - "3500 tonluk dinamit patlamasına eş değer"
18 Nisan 2024 - 20:01

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den Tokat depremine ilişkin değerlendirme: 3500 tonluk bir dinamit patlamasına eş değer!

Saat 18.11'de Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde depremi değerlendiren Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TGRT Haber'e konuşan Tüysüz, "Bu büyüklükteki bir deprem 3500 tonluk bir dinamit patlamasına eş değer" ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Tüysüz, "Bu depremin üzerinde olan fayın boyundan hesapladığımızda, yaklaşık 6.0-6.5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli var. Bu büyüklükteki bir deprem 3500 tonluk bir dinamit patlamasına eş değer" dedi.
 - Uzmanlar "bundan kaçış yok" dedi!
18 Nisan 2024 - 18:36

Tokat depreminden tam 1 saat önce... Uzmanlar "bundan kaçış yok" demişti

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Afet ve Acil Durum Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehtap Aras, Tokat'ta 6 ile 7,2 aralığında deprem olabileceğine tam 1 saat önce uyardı. Uyarının ardından sonra tokatta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem!
18 Nisan 2024 - 18:19

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem! Çorum, Ordu, Kırşehir, Samsun, Kayseri ve Ankara'da hissedildi

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem oldu. En büyüğü 4.4 olan artçılar deprem sonrası peş peşe geldi. Depremde bazı evlerin yıkıldığını açıklanırken, 5 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Çorum, Ordu, Kırşehir, Samsun, Kayseri ve Ankara'da da hissedilen deprem sonrası, AFAD vatandaşları riskli bölgelere karşı uyardı. Öte yandan şehirde eğitime 1 gün ara verildi.
 - En çok kaza ve can kaybı hangi şehirde?
18 Nisan 2024 - 12:17

9 günlük bayram tatili bilançosu: En çok kaza ve can kaybı hangi şehirde?

9 günlük Ramazan Bayramı'nda acı bilanço ortaya çıktı. İstatistiklere göre tatilde en çok kaza ve can kaybı İstanbul'da yaşandı. Kazaların birincil sebebi yüksek hız olurken en sık karşılaşılan kaza şekli yüzde 33,4 oranla yandan çarpma oldu.
 - Minibüsle otomobil çarpıştı! Ölü ve çok sayıda yaralı var
18 Nisan 2024 - 11:39

Minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

İstanbul Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.
 - İstanbul'da kuvvetli sağanak etkili olacak
18 Nisan 2024 - 11:15

AKOM tarih verdi! İstanbul'da kuvvetli sağanak etkili olacak

AKOM, İstanbul için yeni bir uyarıda bulundu. Buna göre sıcaklıklar 13-17 derece aralığına gerileyecek, pazar gününe kadar da il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak.
 - Türkiye'den Orta Doğu'da seyahat uyarısı! 4 kent sıralandı
17 Nisan 2024 - 20:46

Türkiye'den Orta Doğu'da seyahat uyarısı! 4 kent sıralandı

Türkiye, bölgede yaşanan son gelişmelerin ardından vatandaşları Lübnan konusunda uyardı. Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, ülkenin 4 ayrı vilayetine vatandaşların gitmemeleri tavsiye edildi.
 - Çanakkale'de toprak kayması!
17 Nisan 2024 - 19:54

Çanakkale'de toprak kayması! Göçük altından acı haber geldi: 2 kişi hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde bir tarlada hayır çeşmesi için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Heyelan faciasından acı haber geldi. Toprak kaymasında 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişinin tedavisi sürüyor.
 - Seçimi kazandı, mazbatayı alacağı gün öldü
17 Nisan 2024 - 15:48

Muhtarlık mazbatasını alacağı gün hayatını kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kırsal mahalle muhtarlığına seçilen 51 yaşındaki Emin Batmaz, mazbata törenine saatler kala geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
 - Daşişa karargahıyla bağlantıları ortaya çıktı
17 Nisan 2024 - 09:33

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 zanlı yakalandı

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'deki Daşişa karargahı ile bağlantısı olduğu belirlenen 10 şüpheli gözaltına alındı.
 - ‘Jakuzi’ dedikleri duşa kabin çıktı
17 Nisan 2024 - 05:57

‘Jakuzi’ dedikleri duşa kabin çıktı, yalanlarını ifşa ettiler

CHP’liler “belediye binasına jakuzi yaptırmış” diye AK Partili Şeyma Döğücü’nün iffetine dil uzatmıştı. İftirayı kendi kanalları boşa düşürdü. Jakuzi denilenin duşa kabin olduğu belirlendi.
Başa Dön Sona Git