Volkan Şen yuvaya döndü, yeniden Bursa'da

/ Kaynak: İHA
Volkan Şen yuvaya döndü, yeniden Bursa'da

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'u şampiyonluğa götüren kadrodaki Volkan Şen yuvaya döndü.

Eski kulübüyle 4,5 yıllık anlaşma yapan Volkan Şen, "Tekrar geriye dönmek gerçekten çok güzel. İnşallah tekrar şampiyonluk yaşarız" dedi.Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Volkan Şen ile 4,5 yıllık prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Volkan'ın Bursaspor'un yetiştirdiği önemli futbolculardan birisi olduğunu ve şampiyonlukta büyük katkısı bulunduğunu ifade eden Başkan Köristan, "Artı olarak 1 yıllık opsiyonumuz var. Trabzonspor ile de anlaştık. Bir problem kalmadı. Bursaspor'a hayırlı uğurlu olsun. Bekir Yılmaz ile de 3,5 yıllık prensip anlaşmasına vardık. Bekir Yılmaz şuanda Bursa'ya gelmek için yola çıktı. Yarın Volkan Şen ve Bekir Yılmaz için imza töreni yapacağız. Sercan Yıldırım hakkında Galatasaray'dan haber bekliyoruz. Galatasaray ile de çok fazla problemimiz yok. Sercan Yıldırım'ın transferinin de yarın gerçekleşmiş olacağını düşünüyorum. Biraz fazla transfer yapmış gibi gözüküyoruz ama scout ekibimizin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda transferlerimiz yapılıyor. Önümüzdeki sezon yabancı kontenjanı sıkıntısı olma ihtimaline karşılık planlarımızı Genç ve Ümit Milli Takımlarda oynamış futbolcuları transfer ederek yapmış oluyoruz" dedi.Volkan Şen yeniden Bursaspor forması giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Tekrar Bursaspor forması giyeceğim için gerçekten çok heyecanlıyım. Burada çok güzel günlerim geçmişti. İnşallah bundan sonrası için hem benim hem de Bursaspor için hayırlı olsun. İnşallah tekrardan şampiyonluk yaşarız. Buradan ayrılışım tamamen benim dışımda gelişmişti. O zaman da söylemiştim. Her şeyde bir hayır var demiştim. Trabzonspor'da da güzel bir 2,5 yılım geçmişti. Oraya da haksızlık etmemiş olayım. Ama tabii ki de ben Bursa'nın evladıyım ve bu takımda parladım ve bu takım sayesinde transfer oldum. Tekrar geri dönmek gerçekten çok güzel" diye konuştu.
Bu arada Volkan Şen ve Bekir Yılmaz'ın imza töreni, yarın saat 14.30'da Özlüce tesislerinde taraftara açık törenle yapılacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...