Polislerden kaçan genç çatıdan düştü

/ Kaynak: CHA
Polislerden kaçan genç çatıdan düştü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Mersin'de, devriye görevi yapan polisleri görünce korkup kaçan genç, üzerine çıktığı çatının kırılması sonucu 6 metre yükseklikten beton zemine çakıldı.

Ağır yaralanan şahıs Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. nbsp;Alınan bilgiye göre, Sercan C. (27) arkadaşı İbrahim A. (24) ile birlikte merkez Akdeniz ilçesi 4119 sokaktaki terk edilmiş bir binanın çatısına çıktı. Devriye gezen polis ekiplerini gören gençler korkup kaçtı. İki kafadar önce diğer boş binaların çatısına atladı. Polislerden kurtulmak isteyen Sercan C., daha sonra bir oto tamirhanesinin çatısına çıktı. Ancak iş yerinin çatısı ağırlığa dayanamayınca kırıldı. Sercan C., yaklaşık 6 metre yükseklikten kafasının üzerine beton zemine çakıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinin kapalı olması nedeniyle yaralı gence müdahale edemeyince kapıyı açmak üzere iş yeri sahibi ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sahibinin gecikmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarak iş yerine girdi. Ağır yaralanan ve baygın şekildeki genç 112 ekiplerince Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis aracına alınan İbrahim B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. nbsp;Gençlerin çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu ancak aranmadıkları öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...