Carlos'un hedefi Avrupa kupaları

/ Kaynak: AA
Carlos'un hedefi Avrupa kupaları

SPOR Haberleri  / AA

Carlos: 'İkinci yarıyı iyi değerlendirip, Avrupa kupalarına gidebilecek şekilde ligi ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedefliyoruz.'

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, sezon sonunda ligi ilk 5 takım arasında bitirip Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi. Brezilyalı teknik adam, kırmızı-beyazlı ekibin ligin ilk yarısını başarıyla tamamladığını, ikinci devrede de aynı performansı devam ettirmek istediklerini belirtti. Sezon başında Avrupa kupalarına katılma hedefi koyduklarını ve bu hedef doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Carlos, "Lig bitmiş olsaydı Avrupa kupalarına katılacaktık ama maalesef böyle değil ve bir yarı daha var. İkinci yarıyı iyi değerlendirip Avrupa kupalarına gidebilecek şekilde ligi ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Sezonun ilk yarısındaki 17 maçın 9'undan galibiyetle, 2'sinden beraberlik sonucu 29 puan topladıklarını ve puan cetvelinde 5. sırada yer aldıklarını hatırlatan Carlos, hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
- "Sahada savaşmamız gerekiyor"
Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme maçlarını başarıyla tamamladıklarını ve gruplara kaldıklarını dile getiren Roberto Carlos, grupta Bursaspor ve Eskişehirspor'a karşı alınan yenilgilerin takımın motivasyonunu ve atmosferini olumsuz etkilemediğini kaydetti.
Kupa maçlarına daha fazla çalışacaklarını ve yeniden galibiyetler alacaklarını ifade eden Carlos, şöyle devam etti:
"Kupa için iddialı konuşmuyoruz ama en azından öncelikle kaybetmiş olduğumuz 6 puanın telafisini yapmamız gerekiyor. Çalışmamız ve sorumluluğumuzu daha fazla bilmemiz, sahada savaşmamız gerekiyor. O yüzden öncelikle bu 6 puanı telafi edeceğiz."
Carlos, transfer konusunda Sivasspor'a faydalı olacak isimlere ihtiyaç duyduklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini belirtti.
Sivasspor'da mutlu olduğunu ve takımın başarısı için çalıştığını dile getiren Carlos, "Herhangi bir takımdan teklif almadım. Şu an Sivasspor'un teknik direktörüyüm ve başka şeyleri düşünmüyorum" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...