Demet Akbağ: Artık Rizeli sayılırım

/ Kaynak: DHA
Demet Akbağ: Artık Rizeli sayılırım

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, 'Sevdaluk' dizisi için 2,5 aydır bölgede bulunduğunu belirterek, "Artık Rizeli sayılırım." dedi.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Rize Şubesi'nin polis evinde düzenlediği yemeğe katılan Demet Akbağ, polis eşleri ile sohbet etti. nbsp;Yemekte konuşan oyuncu Demet Akbağ derneğin çok değerli işler yaptığını söyledi. "Biz de iki buçuk aydır Rize'deyiz. Artık Rizeli sayılırım." diyen Akbağ, "Rize cennetten bir köşe. Çok da benimsedik; evimiz gibi. Çekimlerden sonra kimse buradan ayrılmak istemiyor. Misafirperver insanların arasında olmaktan mutluyuz. Biz bu coğrafyayı çok sevdik. 5 şiş ile çorap örmeyi, mıhlama yapmayı öğrendim. Lahana da sardım mı bir dahaki yemeğe onları da getiririm." ifadelerini kullandı. PEKAY Başkanı Ayşe Yenice, Demet Akbağ'a polis eşlerine verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...