Maç sırasında ayağı kırıldı, stat gözyaşına boğuldu

Maç sırasında ayağı kırıldı, stat gözyaşına boğuldu

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan Elazığspor karşılaşmasında Aydın Yılmaz'ın rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası ayağı kırıldı

G.Saraylı Aydın Yılmaz dün büyük bir talihsizlik yaşadı. Aydın'ın 17. dakikada Serdar Özkan ile girdiği pozisyon sonrasında bileği kırıldı. Sarı-kırmızılı futbolcu acı içerisinde yerde kalırken, Elazığ-sporlu Serdar Özkan gözyaşlarına hakim olamadı. Sarı-kırmızılı futbolcular, Aydın için bir yandan dua edip bir yandan ağlarken, Elazığsporlu Serdar'ı, Drogba teselli etti. Saha içerisindeki diğer oyuncular da gözyaşı döktü. G.Saray'ın doktoru Yener İnce, "Aydın'ın sol ayak bileğinde bir kırığı var. Beraberinde bir bağda da yırtığı var. Bu gece (dün) İstanbul'a götüreceğiz Ameliyat olacak" dedi. nbsp;


BRUMA'DAN SONRA İKİNCİ ŞOK
Geçtiğimiz günlerde de Portekizli genç oyuncu Bruma Tokat maçında sakatlanmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Hastaneye kaldırılan Aydın, yerini sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Salih Dursun'a bıraktı. Bu arada hakem Murat Türker, Aydın'a sakatlandığı pozisyonda sarı kart gösterdi. Aydın'ın hastaneye götürülmesinden sonra "Galatasaray'da sarı kart gören oyuncu Aydın Yılmaz" anonsu yapıldı. Taraftarlar hakeme tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...