Aydın Yılmaz yürekleri burktu! İşte son durumu

Aydın Yılmaz yürekleri burktu! İşte son durumu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Aydın Yılmaz, Elazığspor karşılaşmasında üzücü bir sakatlık yaşadı. İşte Aydın Yılmaz'ın son durumu

Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz'ın, Elazığspor maçında sol ayak bileği kırıldı. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu mücadelesinde deplasmanda Elazığspor ile karşılaşan Galatasaray'da Aydın Yılmaz'ın, Serdar Özkan ile girdiği pozisyon sonrasında bileği döndü ve ayağı kırıldı. Sağlık ekipleri anında Aydın Yılmaz'a müdahale ederken başarılı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sarı kırmızılı futbolcu acı içerisinde yerde kalırken Elazığspor futbolcusu Serdar Özkan gözyaşlarına hakim olamadı. Galatasaray'da ise Chedjou ve Selçuk İnan'ın da duygulandığı anlar ekranlara yansıdı. Saha içerisindeki diğer oyuncuların da yaşanan pozisyon sonrasında morallerinin bozulduğu görüldü. Öte yandan tribünlerden başarılı futbolcuya destek tezahüratları yapıldı. Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde de Portekizli Bruma da Tokatspor maçında sakatlanmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.


HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ
Bu pozisyondan sonra oyuna devam edemeyen ve ambulansla Medical Park Elazığ Hastanesi'ne kaldırılan Aydın, yerini sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Salih Dursun'a bıraktı.


DOKTOR SON DURUMU AÇIKLADI!
Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor mücadelesinde sakatlanan Aydın Yılmaz'ın, sol ayak bileğinde kırık ve bağında da yırtık tespit edildiğini, futbolcunun ameliyat olacağını belirtti. nbsp;
İnce, yaptığı açıklamada, Aydın'ın takımla Elazığ'dan İstanbul'a döneceğini bildirerek "Sol ayak bileğinde fibula kemiğinde bir kırık var. Beraberinde sindezmoz diye adlandırdığımız bir bağda da yırtığı var. Sahada ilk müdahale yapıldı. Elazığ'da da Medical Park Hastanesinin ortopedi ekibi yardımcı oldu. Şu anda bir atele alındı. Bu gece istanbul'a götüreceğiz. Yarın da konsültasyon yapacağız. Daha detaylı tetkikler de yapacağız. Fakat ameliyat olacak" ifadesini kullandı. nbsp;
Sarı kırmızılı futbolcunun sahalara dönüşünün ne kadar süre alacağı sorusu üzerine doktor İnce, "Süreyi ameliyattan sonra konuşmakta fayda görüyorum. Ameliyattan sonra daha net bir şey söyleyebilirim. Bu tip bir kırık, bağ yaralanmasının beraberinde olur. Kolay bir kırık değil. Süre konusunu hiç söylemenin bir anlamı da yok. Talihsiz bir sakatlık olmakla beraber çaresi olan bir iş" diye konuştu. Saha zemininin çok kötü olduğunu vurgulayan İnce, "Maçtan önce konuştuğumuzda zeminden kaynaklı sakatlık bizi ürkütüyordu, maalesef yaşadık" dedi.


GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Galatasaray Kulübü, Elazığspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Aydın Yılmaz'ın yapılan ilk kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edildiğini bildirdi. Açıklama şöyle; "Oyuncumuz Aydın Yılmaz'ın yapılan ilk kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edilmiştir.
Oyuncumuz bugün sponsor hastanemiz Liv Hospital'de Operatör Doktor Yener İnce ve Liv Hospital'in ilgili branş hekimlerinin katılımı ile bir operasyon gerçekleştirecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...