İspanyol ünlü şarkıcı Sezen'in şarkılarını söyleyecek!

/ Kaynak: AA
İspanyol ünlü şarkıcı Sezen'in şarkılarını söyleyecek!

MAGAZİN Haberleri  / AA

İspanyolların ünlü şarkıcılarından Monica Molina: ''Etkilenmemek elde değil, ben bir Türkiye aşığıyım'' sözleriyle anlattı.

İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılan uluslararası turizm fuarı FITUR'da Türkiye'nin standını ziyaret ederek, tanıtıma destek veren Monica Molina, duygularını paylaştı. Türkiye'yi çevreleyen güzelliklerden hep istifade etmeye çalıştığını ve bundan dolayı da kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Molina, ''Samimi söylemem gerekirse Türkiye insanın kendini iyi hissettiği bir yer. Size sanki evinizdeymişsiniz hissini yaşatıyor. Ümit ederim ki hep böyle devam eder'' dedi. İçten bir gülümsemeyle ''Türkiye'ye ve Türklere tapıyorum'' ifadesini kullanan İspanyol şarkıcı, ''Kendimi Türklerle gerçekten iyi hissediyorum. Sıcak kanlı, cana yakın, mutlu ve yaşam dolu insanlar. Açıkçası İspanyollar'dan pek farklarının olmadığını düşünüyorum çünkü açık görüşlülükleri ve misafirperverlikleri çok hoş. Özellikle de Türk gastronomisi inanılmaz. Denediğim her Türk mutfağında muhteşem lezzetlerle tanışma şansım oldu'' şeklinde konuştu. "İtiraf etmeliyim" diyerek merak uyandıran Monica Molina, içindeki tutkuyu ise ''Eşime sürekli 'Türkiye'de yaşayalım' diye baskı yapıyorum. Ona sürekli 'artık gidip Türkiye'de yaşayalım, ufak bir ev alalım ve yaşamımızın geri kalanını İspanya'da ve Türkiye'de geçireli' diyorum'' sözleriyle dile getirdi. Bu arada 5 yılı aşkın süredir Türkçe parçalardan oluşan bir albüm yapma planı olan Monica ''vakti şimdi geldi'' diyerek, ''Sezen Aksu'nun şarkılarından oluşan bir albüm yapmak'' istediğini söyledi. ''Bildiğiniz gibi biz İspanyollar, çok yavaşız ama bu kez biraz daha hızlı sonuçlanması için elimden geleni yapacağım'' şeklinde esprili konuşan İspanyol sanatçı, yeni projesiyle ilgili ''Tabii biraz benim stilimde bu parçaları kaydedeceğiz ama gerçekten zor parçalar, bu yüzden üzerinde çok durulması ve titiz olarak çalışılması gerekiyor. Ayrıca benim şarkılarımda Türk müzisyenlerle de çalışmak istiyorum'' açıklamasında bulundu. Molina, Türkiye'de Mustafa Sandal başta olmak üzere çok fazla sanatçı dostunun olduğunu belirterek, çok yakından takip edip, beğendiği sanatçıların başında Sezen Aksu ve Leman Sam'ın geldiğini kaydetti. İspanyol şarkıcı, mayıs ayı sonu ve ya haziran başında İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konser için şimdiden büyük heyecan duyduğunu da ifade ederek, ''Senfoni orkestrası ile bir konserimiz olacak ve benim için ilk olacak. Özellikle bir orkestra ile çalışacak olmak beni çok etkiliyor, gerçekten inanılmaz bir duygu. Başlarda bana olması imkansız gibi gelmişti ama proje yavaş yavaş şekil almaya başlayınca artık bu konuda çalışma arzum çok'' dedi.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...