Abdulhey ölmemiş!

/ Kaynak: İHA
Abdulhey ölmemiş!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

'Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Amerikalı Üstad' karakterini canlandıran Umut Demirdelen, Abdulhey'in öldüğünün sanıldığını ancak diziye devam edeceğini belirtti.

'Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Amerikalı Üstad' karakterini canlandıran Umut Demirdelen Elazığ'a geldi. nbsp;Polat Alemdar'ın uzun süredir peşinde olduğu, Tapınakçılar'ın başı Üstad, Harput'ta görüntülendi. İstanbul Şehir Tiyatrosu sanatçısı da olan Umut Demirdelen, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. 'Amerikalı Üstad' karakterini canlandıran Umut Demirdelen, dizide Abdulhey karakterinde rol alan Kenan Çoban'ın son bölümde öldüğünün sanıldığını ancak Çoban'ın diziye devam edeceğini vurguladı.
nbsp;Demirdelen, Abdülhey'in ölüp ölmeyeceğiyle ilgili, "Kurtlar Vadisine geçen sezon dahil oldum. Çok sürprizlerle dolu bir dizi. Oyuncu olarak bile ne olacağını bazen bilmiyoruz. Abdülhey çok iyi bir oyuncu. Son bölümde yaşanan olaydan sonra, herkes onun ölüp ölmediğini merak ediyor. Dediğim gibi senaryolarda çok sürpriz var. Ama emin olduğum bir şey var o da Abdülhey'in ölmeyeceği. Bunu açıkça söyleyebilirim. Ama diğer konularla ilgili konuşmasam daha doğru olacak. Biraz da sürpriz kalsın istiyorum" şeklinde konuştu.

nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...