Fenerbahçe'de Kampl sesleri, işte son durum

Fenerbahçe'de Kampl sesleri, işte son durum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile adı anılan Kampl'ın menajeri İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yetkililerle görüştü

Fenerbahçe'de Kevin Kampl'ın transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun İstanbul'da bulunan menajeri Michael Ruhnau ile sarı-lacivertli yöneticiler arasındaki beklenen görüşme dün nihayet gerçekleşti. Sloven oyuncunun kulübü Salzburg'dan yetki alan Ruhnau, Kampl transferinde hangi aşamada olduklarını Fenerbahçeli yetkililere sordu. nbsp;


GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Sarı-lacivertli yöneticiler ise Kampl'ı çok istediklerini, ancak yabancı fazlalığı nedeniyle devre arasında transfer yapamayacaklarını menajere bildirerek, "Ancak bir istisna var. Joseph Yobo'yu ya da Raul Meireles'i istediğimiz fiyata satabilirsek, bu transferi gerçekleştirebiliriz. Şu anda iki oyuncumuza da tatmin edici teklif yok" yanıtı verdiler. Kampl'ın menajeri bunun üzerine, "Kampl'ın Almanya ve İngiltere'den çok ciddi teklifleri var. Bu nedenle sezon sonunda Türkiye'ye gelmesi zorlaşabilir. Şimdiden sezon sonu için protokol yapalım" önerisini sundu. Ancak Fenerbahçeli yöneticiler buna da yaklaşmadı. Görüşmelerin devam ettiği bildirildi. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...