Fener'den tarihî zafer

Fener'den tarihî zafer

SPOR Haberleri

Fenerbahçe inanılmaz seriyi sonlandırdı. Sarı-lacivertliler dünyayı dize getiren Vakıfbank'ı set bile vermeden devirmeyi başardı

73 maçtır yenilmeyen Vakıfbank'a Fenerbahçe 'dur' dedi. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler Vakıfbank'ın yenilmezliğine son verdi. En son 11 Mayıs 2012 tarihinde Eczacıbaşı Vitra'ya yenilen, bu süre içinde nbsp;Dünya Kulüpler Şampiyonluk Kupası, CEV Şampiyonlar Ligi Kupası, Türkiye Ligi Kupası, Türkiye Kupası ve Tükiye Süper Kupası alan Vakıfbank'a set bile vermeyen F.Bahçe ilk sette 7-2 geriye düşmesine rağmen 25-22'lik setle 1-0 öne geçti. İlk sette olduğu gibi ikinci sete de Vakıfbank takım iyi başladı ancak blok verimliliğini artıran Fenerbahçe rakibini çabuk yakaladı. Güney Koreli yıldız Kim'in önderliğinde öne geçen sarı kanarya 25-22'lik setle 2-0 öne geçti. Son sette Vakıfbanklı oyuncuların telaşı dikkat çekti. Basit hatalar yapmaya başlayan Guidetti'nin öğrencileri karşısında Fenerbahçe tempoyu düşürmedi ve 25-19'la maçı 3-0 kazanarak Vakıfbank'ın 73 maçlık yenilmezlik serisini son verdi. Diğer sonuçlar: Halkbank-Sarıyer: 3-1. Çanakkale-Bursa BŞB: G.Saray-İlbank: Günün programı: 14.00 Ereğli-Beşiktaş, 17.30 Eczacıbaşı-Yeşilyurt. ERKEKLER: 13.00 F.Bahçe-Halkbank, Torul-M.Piyango, Ziraat Bank-Plevne, 16.00 İnegöl-Çankaya, 17.00 İBB, 17.30 G.Saray-Arkas.
YILDIRIM'LA KUTLADILAR
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim de mücadeleyi tribünden takip etti. Vakıfbank'ın rekoruna son vererek tarihi bir zafere imza atan sarı-lacivertli oyuncular da karşılaşma sonunda tribüne çıkarak galibiyeti Aziz Yıldırım ve yönetimle kutladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...