Ronaldo'ya çakmak atıldı, kulübe 600 Avro ceza kesildi

/ Kaynak: AA
Ronaldo'ya çakmak atıldı, kulübe 600 Avro ceza kesildi

SPOR Haberleri  / AA

Cristiano Ronaldo'ya çakmak atılmasının ardından Atletico Madrid'e 600 avro para cezası verildi

İspanya Futbol Federasyonu (RFEF), Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya çakmak atılmasının ardından Atletico Madrid Kulübü'ne 600 avro para cezası verdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madridli bir taraftarın attığı ve Cristiano Ronaldo'ya isabet eden çakmak nedeniyle kulübe 600 avro para cezası verildiği bildirildi.

İspanya Kral Kupası yarı finalinin ikinci ayağında Real Madrid, Atletico Madrid'i Ronaldo'nun ilk yarıda penaltıdan bulduğu gollerle deplasmanda 2-0 yenerek adını finale yazdırmış, devre arasında soyunma odasına giderken tribünlerden atılan çakmağın kafasına isabet etmesi sonucu Portekizli oyuncu kısa bir süre sakatlık geçirmiş ve ikinci yarı oyuna devam etmişti.

Öte yandan, Sevilla ile Levante arasında oynanan lig maçında radikal ve şiddet yanlısı bir grubun üyesine bilet tahsis edilmesi gerekçesiyle Sevilla'ya 4 bin avro para cezası da verildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...