Üçüncü tur için tarih belirlenemedi

/ Kaynak: AA
Üçüncü tur için tarih belirlenemedi

DÜNYA Haberleri  / AA

BM Suriye Özel Temsilcisi İbrahimi'nin Suriye muhalefeti ve rejim heyetleriyle yaptığı kısa görüşmede, üçüncü tur görüşmeleri için tarih belirlenemedi.

Birleşmiş Milletler (BM) ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi'nin Suriye muhalefeti ile Beşşar Esed rejimi heyetleri ile yaptığı kısa görüşmede, üçüncü tur görüşmeleri için tarih belirlenemediği bildirildi. İbrahimi'nin bugün BM Cenevre Ofisi'nde yaptığı toplantı, yaklaşık 45 dakika sürdü. Toplantının ardından AA muhabirine bilgi veren Suriye muhalefeti heyeti üyesi Ahmet Çakal, görüşmede tam anlaşma sağlanamadığı için üçüncü tur konusunda karar verilemediğini belirtti. Rejimin görüşmeleri çıkmaza sürüklediğini ifade eden Çakal, İbrahimi'nin gelecek turun yapılıp yapılmayacağına sonra karar verebileceğini ifade etti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...