Yolanthe yenge: Mantıya doyamıyorum

Yolanthe yenge: Mantıya doyamıyorum

MAGAZİN Haberleri

Galatasaraylı yıldız Sneijder'in eşi Yolanthe samimi açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Hürriyet Gazetesi'nden Sibel Arna'ya geçirdiği bir yılı, en büyük hayalini ve kusursuz evliliğinin sırlarını anlattı. Türk yemeklerinden en çok mantıyı sevdiğini söyleyen güzel yenge, "Mantıya bir türlü doyamadım. Biri bana o anne mantılarının güzelliğini açıklayabilir mi?" diyor.


İşte Yolanthe röportajından öne çıkan başlıklı...


Türkiye'de geçirdiğiniz bir yılı nasıl özetlersiniz?
"GERÇEK TÜRK KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENİYORUM"
-Sanki 10 yıldır buradaymışım gibi. Çok mutluyum. Çok insan tanıdım, yeni kız arkadaşlar edindim. Bazen onlara yemeğe gidiyorum. Gerçek Türk kültürünü öğreniyorum. Anneleri yemek pişiriyor. Biri bana o anne mantılarının güzelliğini açıklayabilir mi? Tabak tabak yemek istiyorum. Şimdiye kadar tanıştığım Türkler gerçekten iyi insanlar.


İyi mantı açtıkları için mi?
-Hayır, tabii. İşlerim sebebiyle çok ülke dolaşıyorum, çok insan tanıyorum. Türkler kadar sıcağını ve iyi kalplisini görmedim. Sizi bir anda ailenin bir parçası yerine koyuyorlar. Farklı bir ülkeden farklı bir kültürden biri olmana rağmen seni seviyorlar.


Nerelerde takılır, yer içersiniz?
"AKŞAM YEMEĞİNİ KENDİM PİŞİRİRİM"
-Genelde evde yiyorum. Hiç göstermem ama gerçekten çok yerim. Bazen çekimler sırasında çikolata ve şekeri fazla abartıyorum, eve döndüğümde dikkat ediyorum. Ailem ve eşim için akşam yemeğini kendim pişiririm. Fazla fazla pişiririm. Çünkü Türkiye'de kimin bir anda kapıda belireceğini bilmiyorsun. HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...