Tolga Zengin soyunma odasında ne dedi?

Tolga Zengin soyunma odasında ne dedi?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Bursaspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Tolga Zengin açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, siyah beyazlı ekibin kalecisi Tolga Zengin mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.Ersam Gülüm'ün gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Zengin, "Biraz basit bir kart oldu. Biraz daha dikkatli olmak lazım. Bu tip olayların camiya zararı var, oyuncuya zararı var ve öncelikle buraya gelen insanlara zararı var. Kimsenin keyfini kaçırmamak lazım. Bana göre kart değildi. Hakemler öyle gördü. Çocuğa yazık oldu. Belki haftaya oynayacaktı." ifadelerini kullandı.10 kişi kalarak soyunma odasına giden takımına yaptığı konuşmayı da anlatan deneyimli file bekçisi, "11'e 10 kaldık, kaybedeceğimiz bir şey yok. Bu maçı alacağız bundan ötesi yok dedim. inanmak başarmanın yarasıdır dedim." şeklinde konuştu.
Mücadelenin oynandığı saat ile de kısa bir açıklamada bulunan Tolga, "Gençlerbirliği maçı Cuma günü saat 8'e verildi. Buz gibi havada gece oynadık. Bu maçı ise güzel ve sıcak havada öğle 2'de oynadık. Bu havada bu zeminde oynamak kolay değildi." diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...