Emre Belözoğlu kaç maç ceza alacak?

Emre Belözoğlu kaç maç ceza alacak?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Kasımpaşa'nın mücadele ettiği maça Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu damga vurdu. Peki Emre ceza alacak mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Kasımpaşa yedek kulübesine doğru küfür etmiş ve Emre'nin bu görüntüleri Lig TV kameralarına yansımıştı. Emre, görüntüler incelenerek PFDK'ya sevkedilmesi halinde PFDK Disiplin Talimatı 40. maddesine göre; 2 ila 5 maç arasında bir cezayla karşı karşıya kalacak. nbsp; Tecrübeli futbolcunun alt sınır olan 2 maç resmi müsabakadan men cezası alması bekleniyor.

EMRE BELÖZOĞLU PFDK'YA SEVKEDİLİYOR - TIKLA

SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
TFF Hukuk Kurulu bu dosyayla ilgili inceleme başlatırken, Emre Belözoğlu'nun Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceğinin Salı günü belli olması bekleniyor.

MEIRELES'E CEZA KESİLMİŞTİ
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 33. haftasında oynanan olaylı Galatasaray Fenerbahçe derbisinde oyundan çıktıktan sonra yaptığı hareketlerine, yayıncı kuruluşun görüntüleri izlenerek ceza kesilmişti.

PFDK Disiplin Talimatı 40. maddesi;

(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili nbsp; kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik nbsp; haklarına saldırıda bulunan;
nbsp;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise nbsp; üç ila yedi müsabakadan men cezası, (SERHAT ÖZDEMİR - AKŞAM.COM.TR)

Daha önce de yaşanmıştı!

Geçtiğimiz sezon da Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan maç tartışmalara konu olmuş ve Emre, Kasımpaşa yedek kulübesine küfür etmiş ve mahkemelik olmuştu. Maçın ardından Emre hakkında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze "Türkçe bildiğim için ilk defa utandım" diye konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI!

@ycoraporen
Türk futboluna dev hizmet:Federasyon bünyesinde "Emre Belözoğlu Sinir Terapi Merkezi" açıyorum. Burdan yetişen futbolcular bi harika olcak:)

@Asyaaa1905
Emre belözoğlu, " Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " sözüne tepki olarak doğmuştur.

@kanimedaldal
Emre belözoğlu gibi adamlar futboldan temizlenmedikçe bu ülkede futbol falan gelişmez.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...