Can Ateş, Lara ismini duyunca çok sinirlendi

Can Ateş, Lara ismini duyunca çok sinirlendi

MAGAZİN Haberleri

Meryem Uzerli'den bir kız bebek sahibi olan Can Ateş Lara ismini duyunca çok sinirlendi.

Meryem Uzerli'den bir kız bebek sahibi olan Can Ateş bugün oğlu ile kahvaltı keyfi yaptı. Çıkışta gazetecilere yakalanan Can Ateş Meryem Uzerli'den olan bebeği hakkında sorulan sorulara bir hayli sinirlendi. Can Ateş son zamanlarda bir hayli keyifsiz görüntülendi.Olaylı bir şekilde ayrıldığı ve hamileliği süresince görüşmediği eski sevgilisi Meryem Uzerli'nin doğum yapmasının ardından gazetecilerden köşe bucak kaçan Can Ateş, önceki gün Bebek Koru Kahve'deydi.Ateş'in çabası sonuç vermedi, arka kapıdan çıkmasına rağmen gazetecilerden kaçamadı.Meryem Uzerli doğum yaptığında bir basın açıklamasıyla bebeği nüfusuna aldırmak istediğini söyleyen Ateş, sorular üzerine "Bu konuda daha önce açıklama yapmadığım gibi yine konuşmayacağım. Evimin kapısına kadar gelseniz de susmaya devam edeceğim" dedi.
OĞLU İLE KAHVALTIDA
Bebek Koru Kahve'de arkadaşlarıyla buluşan Can Ateş'e oğlu da eşlik etti. Keyifsiz olduğu gözlenen işadamı, gecenin sonunda mekândan yine oğluyla ayrıldı.
(Spot haber)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...