Batalla'dan taraftara mesaj: 'Geri döneceğim'

Batalla'dan taraftara mesaj: 'Geri döneceğim'

SPOR Haberleri

Bursasporlu taraftarların gitmesine çok üzüldüğü Pablo Batalla, Çin'den mesaj gönderdi.

Çin'in Beijing Gouan takımına transfer olan ve evi gibi gördüğü Bursa'dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Arjantinli yıldız nbsp;Pablo Batalla, "Moralim çok bozuk ama 4 senede yaptıklarımla gurur duyuyorum" dedi. Birçok kişinin ayrılmasında farklı sebepler aradığını ancak nbsp;3 ay önce 4 yıllığına sözleşmesini uzattığını hatırlatan Arjantinli, "Bütün dileğim Bursa'da kalmaktı ama futbol böyle bir şey işte. Kimseyle tartışmam olmadı. Kavgam olmadı. Yaralı değilim, ama üzüntülüyüm. 4 yıl çok muhteşemdi. Takıma en iyi şekilde performansımı verdiğimi düşünüyorum" dedi. Bir gün Bursaspor`a geri döneceğini de sözlerine ekleyen Batalla, "Ne zaman olursa olsun muhakkak döneceğim. Futbolcu ya da taraftar olarak gerçekleşebilir ama söz veriyorum bir gün döneceğim" diye konuştu.

ÇEVİK KUVVET EŞLİĞİNDE ANTRENMAN nbsp;
Beşiktaş yenilgisi sebebiyle takımlarına tepki gösteren Bursaspor taraftarlarının dünkü idmanda Özlüce'ye gelme ihtimali üzerine, 2 otobüs çevik kuvvet polisi tesislerde nöbet tuttu. Bazı polisler tesislerin önünde görev yaparken bazıları da antrenmanı izledi. nbsp;



BURSASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA OYNANAN AKHİSAR MAÇINDAKİ ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHURAT SEBEBİYLE 1 MAÇ SEYRİCİSİZ OYNAMA CEZASINA ÇAPTIRILDI.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...