Robben'den rakibine iğrenç hareket

Robben'den rakibine iğrenç hareket

SPOR Haberleri

Devler Ligi'nde Bayern Münih'in Arsenal'i 2-0'la geçtiği maçta Hollandalı yıldız Robben, rakibi Sagna'nın kafasına tükürürken görüntülendi.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan maçta Bayern Münih deplasmanda Arsenal'i 2-0 mağlup ederken Robben ve Szczesny'nin yaptığı hareketler karşılaşmanın önüne geçti.
ROBBEN, SAGNA'YA TÜKÜRDÜ
Bir pozisyonda Arsenalli Sagna ile ikili mücadeleye giren Arjen Robben, rakibi yerdeyken kafasına tükürürken görüntülendi. Kameraların kaçırmadığı olay taraftarlardan büyük tepki çekti. Bazı futbolseverler ise Robben'in rakibine tükürmediğini ve kameralara yansıyanın ter damlasını olduğunu savundu. Hollandalı süper yıldızın bir ceza alıp almayacağı merak konusu.
ARSENAL KALECİSİ EL HAREKETİ YAPTI
Maçtaki bir başka çirkin görüntü ise Arsenal kalecisi Szczesny'nin oyundan atıldıktan sonra yaptığı hareket oldu. Robben'e yaptığı penaltı sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Polonyalı file bekçisi maçın hakemine el hareketi yaptı. nbsp;


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...