Didier Drogba ve Eboue'ye yeni hoca!

Didier Drogba ve Eboue'ye yeni hoca!

SPOR Haberleri

Ülkemizde birçok vatandaşını bulunduran Fildişi Sahili'nde federasyon, milli takımın başına İtalyan teknik adam Trapattoni'yi getirmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın yıldızları Emmanuel Eboue ve Didier Drogba, Trabzonspor'dan Sol Bamba ve Didier Zokora, Gençlerbirliği'nden Gosso-Gosso ve Çaykur Rizespor'dan Viera Diarrassouba gibi ülkemizde forma giyen bir çok oyuncuyu bünyesinde barındıran Fildişi Sahili Milli Takımı, Dünya Kupası'nın ardından teknik direktör değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, 2014 Dünya Kupası'nda katılacak olan Fildişi, turnuva sonrasında ise kontratı bitecek olan Sabri Lamouchi'nin yerine Giovanni Trapattoni'yi getirecek. Son olarak İrlanda'yı yöneten 74 yaşındaki antrenörün 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağı ve Didier Drogba'nın yeni hocası olacağı ifade edildi. Tecrübeli antrenör, görevi kabul etmesi halinde 2015 ve 2017 Afrika Uluslar Kupası ve 2018 Dünya Kupası için mücadele edecek. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...