Mancini'den ilk derbi zaferi

Mancini'den ilk derbi zaferi

SPOR Haberleri

Süper Lig'deki oynanan derbide Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin de ilk derbi zaferi oldu.

Beşiktaş'ı Selçuk İnan'ın penaltıdan kaydettiği golle mağlup eden sarı-kırmızılılar, puanını 44'e çıkardı ve geride kalan haftada Beşiktaş'a kaptırdığı lig ikinciliğine yeniden yerleşti. Siyah-beyazlılar ise 42 puanda kalarak üçüncü sıraya indi.

Sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyet sonrası maç fazlasıyla lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e düşürdü.

- Selçuk İnan 4 gole ulaştı
Attığı golle Galatasaray'ı Beşiktaş karşısında galibiyete taşıyan isim olan Selçuk İnan, bu sezon 4 gole ulaştı.

Ligde bu sezon Sivasspor, Elazığspor, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında skora katkı yapan Selçuk, tüm gollerini iç saha maçlarında kaydetti.

- Semih Kaya'dan fair-play dersi
Karşılaşmanın 54. dakikasında aut kararı verilen pozisyonda hakemi uyaran Semih Kaya, kararın düzeltilmesini sağladı.

Semih Kaya, Galatasaray ceza sahasına yakın bir noktada Olcay Şahan ile girdiği pozisyonda topun dışarı çıkmasının ardından aut kararı verilince, hakem Cüneyt Çakır'a giderek, topun kendisinden çıktığını ve korner olması gerektiğini söyledi. Bu uyarı üzerine Cüneyt Çakır, kararını korner olarak düzeltti.

Cüneyt Çakır, sergilediği örnek davranış nedeniyle Semih'in elini sıkarken, siyah-beyazlı oyuncular Almeida ile Hutchinson da sarı-kırmızılı oyuncuya teşekkür etti.

- Selçuk İnan'ın derbilerde 4. golü
Selçuk İnan, Beşiktaş karşısında penaltıdan bulduğu golle, sarı-kırmızılı formayla derbi maçlardaki 4. golünü kaydetti.

Galatasaray formasıyla ilk derbi golünü 2011-2012 sezonu Süper Final'de 2-1 yenildikleri Fenerbahçe maçında atan Selçuk, 2012-2013 sezonda ise deplasmanda Beşiktaş'la 3-3 berabere kaldıkları müsabaka ile Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri maçta birer kez rakip fileleri havalandırmıştı.

- Mancini ilk derbisini kazandı
Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet, teknik direktör Roberto Mancini'nin de ilk derbi zaferi oldu.

Galatasaray'ın başında çıktığı ilk derbide Fenerbahçe'ye rakip sahada 2-0 mağlup olan Mancini, ikinci derbisinde ise Beşiktaş'a karşısında galibiyet elde etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...