'Dany resmen saçmaladı'

'Dany resmen saçmaladı'

SPOR Haberleri

Pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray'ın imdadına Dany yetişti.

Sezonun ikinci yarısına da 4'te 4 başlayan Beşiktaş, Arena'ya çok iyi havayla gelmişti. Son hafta yaşadığı puan kaybıyla morali bozuk olan Galatasaray ise biraz daha stresli olan taraftı.Beşiktaş deplasmanda oynamasına rağmen beklendiği gibi geri çekilmedi. Özellikle ilk 25 dakikalık bölümde sahanın her tarafında pres yaparak, hücum oyunu oynadı. Yüzde yüzlük gol pozisyonları bulmasa da, Olcay, Oğuzhan ve Almeida'nın son paslardaki becerileri daha yüksek öne de geçebilirdi. nbsp;
25. dakikadan sonra Galatasaray oyunda dengeyi sağlasa da, Alex Telles ve Drogba'nın şutları dışında pek varlık gösteremedi. Pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray'ın imdadına Dany yetişti. Dany saçma sapan bir hareketle penaltıya sebebiyet vererek takımını yakan isim oldu. Burada Veysel de ustaca bir hareketle kendisine doğru kayarak gelen Dany'yi bekleyerek, bir anlamda penaltıyı almış oldu.
Dany kötü bir oyuncu olmayabilir. Ama maalesef Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Zaten çok iyi bir oyuncu olsaydı, Galatasaray Dany'yi bırakır mıydı? Dany zaman zaman iyi maçlar da çıkarabilir ama biz onu bugüne kadar hep gereksiz hareketleriyle takımını zor durumda bırakmasıyla tanıdık.
Beşiktaş ikinci yarıya da baskılı başladı. 46'da Almeida'nın vuruşunda Muslera'nın o kurtarışı gelmese, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Çünkü Galatasaray 3 puan için farklı bir anlayışa bürünecekti.
Genel olarak çok kaliteli bir 90 dakika olmadı. 3 puanı daha fazla isteyen Beşiktaş daha iyi oynayan taraftı. Semih'in centilmence yaptığı davranışta olduğu gibi dostça geçen bir derbi izledik.
Bu arada Galatasaray'ın yeni sol beki Alex Telles'i de çok beğendiğimi belirtmek isterim. Galatasaray adeta nokta atışı yapmış.
Sonuçta Beşiktaş 3 puan kaybetti ama ligdeki duruma bakıldığında hâlâ şampiyonluk şansı var. Eğer dün gece Galatasaray puan kaybetseydi belki de havlu atacaktı.

MAÇIN ADAMI
Atiba Hutchinson

KIRILMA ANI
46'da Almeida'nın kaçırdığı gol

MİSAFİR KALEM
AHMET DURSUN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...