Dinleme iddiaları hakkında Cumhurbaşkanı Gül'e çağrı

/ Kaynak: DHA
Dinleme iddiaları hakkında Cumhurbaşkanı Gül'e çağrı

Politika Haberleri  / DHA

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, HSYK kanun tasarısının TBMM'den geçtiğini belirterek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e seslendi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İnternetle ilgili düzenlemeleri iptal dilekçesi çalışmasını sürdürdüklerini ve bittiğinde Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını belirten Hamzaçebi, 7 bin kişinin dinlendiği iddialarına yönelik olarak, "Bunun üzerine gidilmesi gerekir. 7 bin kişinin dinlendiğine yönelik tespit bugün mü sizin tarafınızdan öğrenildi. Yoksa yıllardır biliniyordu da konjonktür bunu gerektirdiği için bunu basınla paylaştınız. Böyle bir dinleme yapıldıysa derhal bu soruşturulmalıdır. Konuyu inceliyoruz, elbette hukuksuz dinlemeler CHP olarak bizim karşı olduğumuz bir durumdur, biz de bu sürecin takipçisi olacağız" dedi

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...