Chelsea FC'li Demba Ba, milli takıma geri dönüyor

/ Kaynak: AA
Chelsea FC'li Demba Ba, milli takıma geri dönüyor

SPOR Haberleri  / AA

Premier League takımlarından Chelsea FC'de forma giyen Fransa doğumlu Senegalli futbolcu Demba Ba, yaklaşık 1 yıl aradan sonra milli takıma seçildi.

Premier League takımlarından Chelsea FC'de forma giyen Fransa doğumlu Senegalli futbolcu Demba Ba, yaklaşık 1 yıl aradan sonra milli takıma seçildi. Senegal Milli Takımının Teknik Direktörü Alain Giresse, Ba'nın 5 Mart'ta Paris'te Mali ile oynanacak maçta takımda yer alacağını belirtti. Giresse, düzenlediği basın toplantısında, Demba Ba'ya hiçbir zaman suçlama yöneltilmediğini, bir gün mutlaka dönmesi gerektiğini ifade ederek, kulübüyle şu an zor zamanlar geçirse de kendileriyle asla sorun yaşamadığını söyledi. Mart 2013'te Ba, 2014 Dünya Kupası eleme maçında Angola'ya karşı penaltıyı kaçırmasından bu yana milli takımda yer almıyordu. Ba'nın, disiplinsiz olduğu ve bazı federasyon liderleriyle tartıştığı iddia edilmiş ancak futbolcu ve teknik direktör bu iddiaları doğrulamamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...