Hizbullah intikam yemini etti

/ Kaynak: AA
Hizbullah intikam yemini etti

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Lübnan sınırını bombaladı. Hizbullah: "Bu saldırı cevapsız kalmayacaktır. Hizbullah, uygun bir zaman ve mekanda bu saldırıya cevap verecektir".

Lübnan'daki Hizbullah, İsrail savaş uçaklarının Suriye-Lübnan sınırında kendisine ait bölgelere yönelik saldırısında, can kaybı ve yaralanmanın olmadığını duyurdu.
Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, Lübnan'ın Suriye sınırındaki Bekaa'ya bağlı Janta bölgesinin 2 gün önce İsrail savaş uçakları tarafından bombalandığı belirtildi. Açıklamada saldırıda can kaybı ile yaralanmanın olmadığı, maddi hasarın meydana geldiği kaydedildi.
Açıklamada, "Sözkonusu saldırı, sadece Hizbullah'a yönelik değil, aynı zamanda Lübnan'a, topraklarına ve egemenliğine yönelik bir saldırıdır. Ayrıca bu saldırı cevapsız kalmayacaktır. Hizbullah, uygun bir zaman ve mekanda bu saldırıya cevap verecektir" denildi. nbsp;
Hizbullah intikam yemini ettiİsrail Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının Pazartesi akşamı Lübnan-Suriye sınırına yakın Hizbullah'a ait bölgelere hava saldırısı düzenlemişti. Can kaybı ve yaralanmaya ilişkin bilgi alınamayan saldırıda, uluslararası bazı basın kuruluşlarında ölen ve yaralananların olduğu belirtilmişti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...