Hükümlü itiraf etti, Cumhuriyet Savcısı ceset aradı

/ Kaynak: İHA
Hükümlü itiraf etti, Cumhuriyet Savcısı ceset aradı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da cezaevinde bulunan bir şahısın memleketimde birisini öldürüp boş bir araziye gömdüğünü iddia edince Cumhuriyet Savcılığı ceset aradı.

İstanbul'da cezaevinde bulunan bir şahısın memleketimde birisini öldürüp boş bir araziye gömdüğünü iddia edince Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı tarafından bölgede hükümlü ile birlikte ceset arama çalışması yapıldı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti suçundan hükümlü olan M.A.Ş. bulunduğu cezaevinde ki yetkililere 2005 yılında Gaziantep'te cinayet işlediğini ve cesedi de gömdüğünü aradan geçen zamanda vicdanen rahatsız olduğunu ileri sürünce Gaziantep E Tipi Cezevine getirildi. Burada ifadesi alınan M.A.Ş. oluşturulan heyetle birlikte yoğun güvenlik önlemleri altında Yeşilkent Mezarlığı civarına getirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede mahkum aracından indirilen şahıs bölgede gezdirildi. Hükümlünün gösterdiği yerde kazı çalışması yaptıran savcı her hangi bir ceset izine rastlamadı. Bunun üzerine olaya bakan Cumhuriyet Savcısı arama çalışmalarını durdurarak hükümlüyü tekrar cezaevine gönderdi. Cumhuriyet savcısı hükümlü M.A.Ş. hakkında ise 'Yalan beyanda bulunmak' suçundan işlem başlatılacağı ileri sürüldü. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...