Euroleague'de haftanın son görünümü

Euroleague'de haftanın son görünümü

SPOR Haberleri

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda 8. hafta maçları tamamlanırken, galibiyet elde eden tek Türk ekibi Fenerbahçe Ülker oldu.

Fenerbahçe Ülker, E Grubu'nda kendi seyircisi önünde yaptığı maçta, THY Avrupa Ligi'nde son iki sezonun şampiyonu olan ancak önemli oyuncusu Vassilis Spanoulis'i sakatlığı nedeniyle kullanamayan Olympiakos'u 78-74 yenmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip, grupta üst üste 3. galibiyetini elde ederek grubunda bir sıra yükseldi ve sayı averajıyla 4. sıraya yerleşti.


Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital kaybetti nbsp;
E Grubu'nda ilk 4 içinde yer alabilme yolunda iddiasını güçlendirmesi için büyük önem taşıyan karşılaşmada Anadolu Efes, Barcelona'ya 89-84'lük skorla boyun eğerken, F Grubu'nda ise Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Maccabi Electra'ya 16 sayı farkla 97-81 mağlup oldu. Oldukça çekişmeli geçen ve uzatmaya giden maçta Barcelona'ya kaybeden Anadolu Efes, üst üste 3., toplamda ise 6. yenilgisini yaşayarak grupta 7. sırada kalmayı sürdürdü. Galatasaray Liv Hospital ise Maccabi Electra yenilgisiyle grubunda bir sıra geriledi. Haftaya 4. sırada başlayan sarı-kırmızılılar, İsrail ekibine karşı aldığı mağlubiyetin ardından yerini Bayern Münih'e kaptırdı ve 5. sıraya düştü.


E Grubu nbsp;
Anadolu Efes - Barcelona: 84-89 nbsp;
Laboral Kutxa - Unicaja Malaga: 71-81 nbsp;
EA7 Emporio Armani - Panathinaikos: 77-75 nbsp;
Fenerbahçe Ülker - Olympiakos: 78-74


F Grubu nbsp;
Maccabi Electra - Galatasaray Liv Hospital: 97-81 nbsp;
CSKA Moskova - Lokomotiv Kuban: 94-93 nbsp;
Bayern Münih - Zalgiris Kaunas: 79-73 nbsp;
Real Madrid - Partizan NIS: 80-57

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...