Çağatay-Serenay aşkı çorbacıda belgelendi

Çağatay-Serenay aşkı çorbacıda belgelendi

MAGAZİN Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy aşkı ilk kez belgelendi.Etiler'de bir çorbacıya gelen âşıkların patlayan flaşlar üzerine morallerinin bozulduğu görüldü.

MedCezir dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy aşkı ilk kez belgelendi ve birlikte rol aldıkları dizide iki sevgiliyi canlandıran Ulusoy-Sarıkaya çiftinin gerçek hayatta da aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Her fırsatta bu iddiaları yalanlayan ve soruları cevapsız bırakan ikili geçtiğimiz günlerde de arkadaşlarının doğum günü partisine katılmış ancak mekândan ayrı ayrı çıkmıştı ve magazinden köşe bucak kaçan ikili önceki gece ilk kez yan yana görüntülendi.

MORALLERİ BOZULDU

Etiler'de bir çorbacıya gelen âşıklar, yemek yiyip oturduktan sonra mekânı 04.30'da terk etti. Ulusoy'un ve Sarıkaya'nın morali bozulurken, çift çıkışta 'iyi akşamlar' deyip soruları yanıtlamadılar ve Ulusoy'un yeni 2.el cipiyle gittiler.
Çağatay-Serenay aşkı çorbacıda belgelendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...