Tekden Denizlispor 3'te 3 yaptı

/ Kaynak: İHA
Tekden Denizlispor 3'te 3 yaptı

SPOR Haberleri  / İHA

Tekden Denizlispor, son 3 haftada çıktığı birbirinden zorlu maçlardan aldığı 9 puanla bir anda düşme hattından çıkarak 12. sıraya kadar yükseldi.

PTT 1. Lig'in 28. haftasında kendi evinde Mersin İdman Yurdu'nu 2-0 mağlup eden Tekden Denizlispor, son haftalardaki çıkışı ile dikkat çekiyor. 26. haftada Şanlıurfaspor'u evinde 3-1'le geçen yeşil-siyahlılar, 27. haftada ise deplasmanda Adanaspor'u 3-1 mağlup etti. Aldığı galibiyetlerle rahatlayan yeşil-siyahlı ekip, Mersin İdman Yurdu'nu da 2-0'la geçerek çıkışını sürdürdü. Aldığı 9 puanın ardından ligin üst sıralarına tırmanan Tekden Denizlispor, 28. haftayı 12. sırada kapadı. Takım olarak iyi yerlere birlik ve beraberlik içinde geldiklerini belirten Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Biz iyi bir takımız ve bunu göstermeye başladık. Takımımızı ikinci yarıda katılan oyuncularım takıma büyük destek sağlıyor. Aldığımız galibiyet bizi rahat bir konuma getirse de biz son haftaya kadar 3 puan almak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Öte yandan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın takıma 7 bin 500 TL prim sözü verdiği öğrenildi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...