Florya ağası Drogba

Florya ağası Drogba

SPOR Haberleri

Son dönemde Mancini ile yaşadığı gerginliklerle dikkat çeken tecrübeli ismin, tesislerde görevliler üzerinde baskı kurduğu iddia edildi.

Galatasaray'da son günlerin en çok konuşulan ismi şüphesiz Didier Drogba. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen yönetimin "uzatalım" önerisi yapmadığı yıldız futbolcu hem moral olarak hem de performans olarak ikinci yarıda büyük bir düşüşe imza atmaya başladı. Teknik Direktör Fatih Terim'in görevine son verilip, Roberto Mancini'nin takımın başına gelmesiyle de değişim yaşamaya başlayan Didier Drogba, bir türlü İtalyan teknik adama ısınamadı. İkili arasındaki bu soğukluk son haftalarda daha da belirginleşti. İki hafta önce oynanan Antalyaspor karşılaşmasında oyundan erken alınmasına tepki gösteren ve Mancini'nin yüzüne bile bakmayan Drogba, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'nun da elini sıkmamıştı.Saha dışında da çok değişti
Son olarak Chelsea maçında da oyundan alınan yıldız oyuncunun, çıkarken Mancini'nin kulağına eğilip bir şeyler söylemesi gerginliği bir kez daha ortaya koydu. Bu gelişmelerin ardından Drogba, Rizespor maçında oynamak istemedi ve İtalyan çalıştırıcıdan izin istedi. Galatasaray deplasmanda galibiyet savaşı verirken, yıldız oyuncu önce İtalya daha sonra Londra'ya giderek hem arkadaşları hem de ailesiyle birlikte vakit geçirdi ve bir anlamda Galatasaray ile köprüleri atmaya başladı. Drogba'daki bu değişim sadece saha içiyle sınırlı olmadı. Terim'in gitmesinden sonra Florya'da krallığını ilan eden tecrübeli futbolcu, takım arkadaşları üzerinde etki kurmaya başlayıp liderliğe soyunurken sarı-kırmızılı bazı isimler bundan rahatsızlık duydu. Drogba'nın kulüp görevlileri üzerinde de baskı kurduğu ve "Florya'da benim sözüm geçer" diyerek tesislerde istediği gibi davrandığı iddia ediliyor.
BAHADIR?ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ


CHELSEA İLE ARAMDA ÖZEL BİR BAĞ VAR
UEFA'nın Şampiyonlar Ligi için yaptığı haftalık programa katılan Drogba ilginç açıklamalar yaptı. Chelsea rövanşına değinen Fildişili yıldız, "Chelsea'de 8 yıl geçirdim, benim için dönüm noktasıydı. Chelsea taraftarı ile aramda özel bir bağ oluştu. Onlarla bir araya gelmek özel olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Devler Ligi'nde kupayı almak istediklerini belirten Drogba'nın menajeri Pierro Frelot ile görüşerek kendisine kulüp bulmasını istediği iddia edildi.

Florya ağası Drogba
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...