Atletico Madrid, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiş!

Atletico Madrid, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiş!

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa'dan Beşiktaş itirafı geldi. İşte o itiraf

Costa, Mundo Deportivo'ya verdiği özel röportajda Atletico Madrid'in 2011 yılında Beşiktaş'tan gelen transfer teklifini kabul ettiğini itiraf etti. Norveçle oynanacak bir milli maç öncesi antrenmanda sakatlanan Costa o günleri şu sözlerle anlatıyor;
nbsp;"O gün öğlen saatlerinde antrenman yapıyordum ve menajerim beni arayarak Türkiye'ye gideceğimi söyledi. Kulüp benim için cüzi bir bonservis teklifini kabul etmişti ve her şey bana kalmıştı. Tanrı'ya ve iyi de olsa kötü de olsa bir kaderimiz olduğuna inanırım. Sakatlığı gerçekten kötü bir olaydı ve kariyerime neredeyse baştan başlamış gibi oldum." Atletico Madrid'de kalmaya karar veren Costa bir sonraki sezon, Rayo Vallecano'ya kiralandı ve 2012 yılını bu kulüpte geçirdi. "Koç, bana takımda ihtiyacı olmadığını söyledi. Bu kararını anlıyordum ve gelecek maçta ilk 11'de başlayacakmış gibi çalışmaya devam ediyordum" diye konuşan Diego Costa şu anda yaklaşık 40 milyon euroluk bonservis bedeliyle dünyanın en iyi golcüleri arasında gösteriliyor. (sampiy10.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...