Kulüpler Birliği Fenerbahçe'siz toplandı

/ Kaynak: DHA
Kulüpler Birliği Fenerbahçe'siz toplandı

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye Spor Toto Kulüpleri, Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav ve kulüp delegelerinin katılımıyla başladı.

Toplantıya Gençlerbirliği İlhan Cavcav, Eskişehirspor Mesut Hoşcan, Antalyaspor Güntekin Gencer, Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu, Akhisar Belediye Gençlikspor Hüseyin Eryüksel, Gaziantepspor İbrahim Kızıl, Galatasaray Lütfi Arıboğan, Beşiktaş Deniz Atalay, Çaykur Rizespor Koray Deniz, Torku Konyaspor Ahmet Baydar, Bursaspor Alpay Şan, Elazığspor, Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor avukatları Erciyesspor ve Kasımpaşaspor kulüpleri vekalet verirken Fenerbahçe'de ise hiçbir isim toplantıya katılmadı.

Spor Kulüpleri Kanun Tasarısı Taslağı üzerinde geçen hafta İstanbul'da yapılan toplantının ardından kulüp başkanları ve hukukçuları Ankara'da ki toplantıda tasarının son şekli üzerinde çalışmaya başladılar. Kulüpler temlik ile ilgili bazı maddeler, borçlanma ve kulüplerin mali açıdan daha sıkı denetlenmesiyle ilgili konularda tasarının son şekli üzerinde çalışıyor. Tasarının son şekli beklenerek kısa bir süre içerisinde Meclis'e sunulması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...