'İzmir kocaman bir köy bundan kurtulmak gerek'

'İzmir kocaman bir köy bundan kurtulmak gerek'

GÜNDEM Haberleri

Binali Yıldırım, İzmir'in 'CHP'nin kalesi' olduğu yönündeki söylemlere ilişkin olarak 'İzmir'de tek bir kale var, o da Kadifekale'dir' dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir'in "CHP'nin kalesi" olduğu yönündeki söylemlere ilişkin olarak "İzmir'de tek bir kale var, o da Kadifekale'dir " dedi. TGRT HABER TV'de yayınlanan "Ankara'nın Gündemi" programına konuk olan Yıldırım, vatandaşların "İzmir kocaman bir köye dönüştü" dediğini aktardı. Halkın bundan kurtulmak istediğini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: "AK Parti İzmir'de hep oylarını artırdı. 30 Mart seçimlerinde de oyumuzu artıracağız. Şu anda CHP'nin adeta ensesindeyiz. Hatta başa baş gidiyoruz. Bizim sokaktan aldığımız elektrik, seçimlerde iyi bir sonuç alacağımızı gösteriyor. Türkiye'de başardıklarımı, İzmir'de de başaracağım. Hizmet için buradayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...