Galatasaraylı Chedjou'dan Meireles'e büyük jest! İZLE

Galatasaraylı Chedjou'dan Meireles'e büyük jest! İZLE

SPOR Haberleri

Portekiz ve Kamerun arasındaki hazırlık maçında Galatasaraylı Chedjou'nun hatasını Fener'in yıldızı Meireles affetmedi ve takımını öne geçiren golü attı...

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında Portekiz, Kamerun ile karşı karşıya geldi. Municipal Dr. Magalhaes Pessoa'da oynanan maçı ev sahibi Portekiz 5-1 mağlup etti. Portekiz'e farklı galibiyeti getiren golleri 21 ve 83. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 66. dakikada Fenerbahçeli Raul Meireles, 67. dakikada Fabio Coentrao ve 77. dakikada Erciyessporlu Edinho kaydetti. Fenerbahçeli Meireles 90 dakika oyunda kalırken, Erciyessporlu Edinho ikinci yarıda Rafa Silva'nın yerine oyuna dahil oldu. G.Saraylı Aurelien Chedjou 90 dakika forma giyerken, Antalyaspor'dan Fethiyespor'a kiralık giden Sammy Ndjock ile G.Saray'dan Beşiktaş'a kiralık giden Dany Nounkeu yedek bekledi. Portekiz, Dünya Kupası'nda Almanya, Gana ve ABD ile G Grubu'nda yer alıyor. Kamerun ise ev sahibi Brezilya, Hırvatistan ve Meksika ile birlikte A Grubu'nda yer alıyor.
##tgvideo##



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...