MHK'dan ültimatom

MHK'dan ültimatom

SPOR Haberleri

Kamp ve eğitim çalışmalarını yoğunlaştıran Zekeriya Alp başkanlığındaki MHK, hakem hatalarının artması üzerine bu kez uyarı yerine ultimatom verdi.

Süper Lig hakemlerinin performansı sonunda MHK'yı da çileden çıkardı. Kamp ve eğitim çalışmalarını yoğunlaştıran Zekeriya Alp başkanlığındaki MHK, hakem hatalarının artması üzerine bu kez uyarı yerine ultimatom verdi. Başkan Alp ve beraberindekilerin tek tek söz alarak hakemlere uyarılarda bulunduğu zirvede MHK Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu'nun, "Bakın şu anda eski mesleği hakem olan 14 tane insan var. Sizler yaptığınız hatalarla bu kişileri meslek sahibi yaptınız. Hata yapmayın onlar da eleştirmesinler. Doğruyu yapın ve onları kendinizle ilgili konuşturmayın. Hata yaparak bu insanların sizi çatır çatır doğramasına müsaade etmeyin" sözleri toplantıya damga vurdu. Son haftalarda yaşanan hatalarla ilgili özellikle konsantrasyon eksikliğine vurgu yapan Başkan Alp ise "Hakem ben göremedim diyemez. Dikkatli ve sürekli konsantrasyon halinde olacaksınız. Bizim de hesap verdiğimiz yerler var. nbsp;Bizim de canımız sıkılıyor, yaptığımız işten keyif alalım, haklı olalım, yolumuza devam edelim" uyarıları yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...