Çocukların merakla beklediği derginin Mart sayısı çıktı

/ Kaynak: İHA
Çocukların merakla beklediği derginin Mart sayısı çıktı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Çocukların merak ve heyecanla beklediği Türkiye Çocuk dergisinin Mart sayısı çıktı. Türkiye Çocuk'un bu sayısında muhteşem karikatürler yer alıyor.

Çocukların merak ve heyecanla beklediği Türkiye Çocuk dergisinin Mart sayısı çıktı. Türkiye Çocuk'un bu sayısında, ilginç meraklı bilgiler, başyazıda memnuniyet, mizah ve kahkaha dünyası, Vacip Örger'den muhteşem karikatürler yer alıyor.

Türkiye Çocuk dergisinde ayrıca, sağlık köşesinde suyun gizemi, Hakan Durak'tan Taşlıtarla, Oyna Eğlen bölümünde birbirinden güzel yeni oyunlar, Gül yüzlü adamın hikayesi, Yeni buluşlarda, sizleri şaşırtacak gelişmeler, Hayvanlar dünyasında ormanın neşesi: Sincap, Şiirde dolunayın duası, boyama sayfaları, Bilim-araştırmada gün ve mevsim isimleri nereden geliyor? Sporda Egemen Korkmaz ile özel röportaj dikkat çekiyor. Derginin sayfalarında yer alan küçük hanımlarda kalem kutuları yapımı, Gelincik masalı, Bizim Sınıf'da Tosun Osman'ın maceraları, Temel amca cevaplıyor köşesinde, bilmedikleriniz, Çocuk bahçesinde sizden gelenler, Derman baharatçısında, dertlere çözümler, gönül bahçesinde hikayeler, hikmetli sözler, Bay Büyüteçte kutup bölgeleri, Bayan mikroskopta, okumanın sırları, Bulmacalar, Belirli günler, Banat ile röportaj, alışveriş dünyası, Vacip Örger'den Hayvanat Bahçesi ile çocuklar çok eğlenecek.

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...