Nebahat Çehre güzellik sırlarını paylaştı

Nebahat Çehre güzellik sırlarını paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, genç ve güzel görünmenin sırlarını Araplarla paylaştı

Nebahat Çehre; genç ve güzel görünümüyle Arap hayranlarını büyülüyor. Rol aldığı diziler Ortadoğu'da yayınlanmaya başladıktan sonra büyük bir hayran kitlesi edinen Nebahat Çehre'nin zarif görünümüne sahip olmak isteyenler için bir klavuz hazırlandı.


ARAŞTIRDILAR
Arap dergisi Sayidaty, bir beslenme uzmanından Nebahat Çehre gibi genç, zarif ve güzel görünmenin yollarını araştırmasını istedi. Beslenme uzmanı; kadınların Nebahat Çehre gibi nasıl görünebileceğini tek tek anlattı. Beslenme uzmanı konuyla ilgili şunları söyledi: "Kızarmış yiyeceklerden uzak durun. Çiğ gıdalar yiyin. Bol su için, susuzluk duygusu hissetmeyin. Gıdaları iyi çiğneyin. Mevsimlik meyve ve sebze tüketin. 30-45 dakika arasında değişen sürelerde her egzersiz yapın. Dergide ayrıca Nebahat Çehre'nin fotoğraflarına da bol bol yer verildi. sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...