Çocukların bakan sevgisi yağmur dinlemedi

Çocukların bakan sevgisi yağmur dinlemedi

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşılayan çocuklardan oluşan halk oyunları grubu, yoğun yağmura rağmen oyunlarını sergiledi.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu karşılayan çocuklardan oluşan halk oyunları grubu, yoğun yağmura rağmen oyunlarını sergiledi.

Bakan Eroğlu, bugün Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Armutlu Barajı'nın açılış törenine katıldı. Çay Gazi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören çocuklardan oluşan halk oyunları grubu da Bakan Eroğlu'nu karşılamaya geldi. Bakan Eroğlu, tören alanına girdikten sonra çocukların yanına gelerek, "Çocuklar yağmur yağıyor, isterseniz oyununuzu iptal ettirelim, ıslanmayın" dedi. Bunun üzerine çocuklar, Bakan Eroğlu'na oynamak istediklerini söyleyerek ısrar etmeye başladı. Bunun üzerine Bakan Eroğlu da, "Tamam" diyerek protokoldeki yerine geçti.
Çocukların bakan sevgisi yağmur dinlemedi
Daha sonra çocuklar Ege yöresine özgü oyunları oynamaya başladı ancak 2 dakika sonra yağmur şiddetlenince Bakan Eroğlu'nun talimatı ile program yarıda kesildi ve çocuklar yağmurdan korunmaları için tören alanının yanında bulunan bir yere götürüldü.

Bakan Eroğu'na olan sevgilerini yoğun yağmur altında sergiledikleri oyunla gösteren çocuklar, tören alanından çıkarken büyük alkış topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...